Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

BookTok hit „Predivni stranac“ Kristine Loren uskoro u prodaji

9.
5.
2024.

Više od dva miliona čitalaca

U prodaji će se uskoro naći ljubavni roman Kristine Loren koji je postao i BookTok senzacija – Predivni stranac. U središtu priče su šarmantni britanski plejboj, devojka odlučna da najzad počne da uživa u životu i tajna afera prepuna strasti.

Pobegavši od nevernog bivšeg dečka i propale veze, Sara Dilon se seli u Njujork u potrazi za uzbuđenjima. Kada u noćnom klubu upozna neodoljivog Britanca, to ne bi trebalo da joj znači ništa više od preko potrebne kombinacije za jednu noć. Ali brzina kojom ju je zaveo i srušio sve njene kočnice pretvorili su ga u njenog predivnog stranca.

Čitav grad zna da Maks Stela obožava žene, mada još nije pronašao onu pravu. Uprkos brojnim devojkama koje je očarao svojim šarmom lošeg dečka sa Volstrita, tek kad je upoznao Saru zapitao se da li postoji neko ko će mu praviti društvo i van spavaće sobe.

Ipak, osim što strepi od njihovih vrelih susreta na mestima gde bi svako mogao da ih uhvati, Saru još više plaši pomisao da bi mogla previše da se zbliži s Maksom.

„Vrele scene i vrtoglava napetost!“ – RT Book Reviews

Kristina Loren je pseudonim autorskog para koji čine najbolje drugarice Loren Bilings i Kristina Hobs. Pišu savremene ljubavne romane i romane za tinejdžere, a čak petnaest njihovih knjiga postale su bestseleri Njujork tajmsa. Njihovi romani prevedeni su na više od 30 jezika.

Knjiga Predivni stranac, koja je 2013. godine izglasana za najbolji ljubavni roman na sajtu audible.com, uskoro će biti dostupna na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.