Pretraži sajt
%
×
AKCIJA 1 KNJIGA - 20%, 2 KNJIGE - 30%, 3 KNJIGE - 30%
dana sati minuta sekundi

BookTok hit inspirisan pesmama Tejlor Svift „Leto prekršenih pravila“ u prodaji

20.
5.
2024.

Biće to leto flerta, zabave i ostvarenih snova

Vulkan izdavaštvo objavilo je bestseler Njujork tajmsa i BookTok hit Leto prekršenih pravila autorke K. L. Volter, koji će se posebno dopasti ljubiteljima američke pop-kantri pevačice Tejlor Svift.

Čitalačka senzacija inspirisana pesmama slavne kantautorke u fokus priče stavlja Meredit Foks, koja će provesti prvo leto od smrti svoje sestre.

Iako nema pratioca jer ju je dečko iznenada ostavio, uzbuđena je što će učestvovati u tradicionalnoj igri njene porodice: njena sestra je oduvek volela ovu igru i na taj način će čuvati sećanje na nju.

Sasvim slučajno, njen partner je zgodan mladoženjin prijatelj. Rešena je da se ne prepusti, da ne upadne u još jednu vezu bez budućnosti. Ipak, kako vreme prolazi, Meredit shvata da ne može da mu odoli – da li će se ovog leta ljubav vratiti u njen život?

„Mešavina uzbudljive romanse, takmičarskih podmetanja, bliskosti i suočavanja sa gubitkom učiniće da uživate u čitanju.“ – Kirkus Reviews

Knjiga koja je osvojila i izbirljive čitaoce Leto prekršenih pravila dostupna je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.