Pretraži sajt

BookTok hit „Ljubav bez pravila“ Sare Kejt u prodaji

10.
4.
2024.

Zabranjena romansa sa provokativnim zapletima

Vulkan izdavaštvo objavilo je još jednu BookTok senzaciju koja je ušla u kategoriju Best of BookTokLjubav bez pravila autorke bestselera Sare Kejt.

U središtu priče je zabranjena romansa, a reči Emersona Granta su sve što joj je potrebno – ona je za njega savršena, besprekorna ljubimica, obožavana i njegova. Ona je slomljena i ranjena, jer ju je bivši emocionalno zanemarivao. A samo je želela da joj neko kaže da je dovoljno dobra.

Igrom slučaja dobila je novi posao, ali i šefa koji je baca na kolena i tera je da radi stvari koje prava sekretarica nikada ne bi uradila...

„Prava poslastica za ljubitelje vrele romanse.“ – Pablišers vikli

Sara Kejt, autorka bestselera Ju-Es-Ej tudeja, u svaku stranicu svojih provokativnih romana upliće složene likove, srceparajuće priče i zabranjenu romansu. Nastoji da rizikuje i pruži čitaocima iskustvo koje je podjednako uzbudljivo i osnažujuće, a njeni preokreti ostavljaju bez daha.

Ukoliko su vam se dopale knjige Obećaj mi zauvek Džasinde Vajlder ili Neodoljiv Kristine Loren, Ljubav bez pravila biće prava poslastica za vas.

Ljubavni roman za ljubitelje uzbudljivih romansi Ljubav bez pravila dostupan je na sajtu vulkani.rs.