Pretraži sajt

U prodaji „Paukova mreža“ – najnoviji skandinavski triler poznatog dvojca Laš Kepler

21.
3.
2024.

Zamka iz koje je možda nemoguće pobeći

Vulkan izdavaštvo je objavilo detektivski triler Paukova mreža poznatog spisateljskog bračnog para Aleksandre i Aleksandra Ahndoril, koji pišu pod pseudonimom Laš Kepler.

U središtu priče je Saga Bauer, koja je pre tri dana dobila razglednicu sa pretećim tekstom o pištolju i devet belih metaka – od kojih je jedan namenjen Joni Lini. Pisalo je da je ona jedina koja ga može spasti. Pokazala je Joni razglednicu, ali vreme je prolazilo i pretnja je izbledela kao beznačajna provokacija. Sve do sada.

Vreća sa telom pronađena je vezana za drvo u Kapelšeru. Na mestu ubistva pronađena je mlečnobela čaura. Kroz komplikovane zagonetke, ovaj zverski počinilac daje policiji šansu da zaustavi seriju ubistava.

Jona Lina i Saga Bauer bore se rame uz rame da reše zagonetku kako bi spasili izabrane žrtve pre nego što bude prekasno, ali izgleda kao da policija uvek kaska jedan korak za ubicom. Što su bliže rešenju, slučaj postaje sve komplikovaniji i neizvesniji. Možda je ovog serijskog ubicu nemoguće zaustaviti?

„Sve što radimo, čak i ono što ne radimo... sve se to sabira u ukupnu ravnotežu, određuje ko smo mi. I ništa na ovom svetu nikada zaista ne nestaje, čak i ako ponekad želimo da nestane.“ – Odlomak iz knjige Paukova mreža

Vulkan izdavaštvo objavilo je više naslova popularnog dvojca: HipnotizerČovek iz ogledalaLazarUgovor PaganiniLovac na zečeveSenkaKošmar...

Uzbudljiv triler Paukova mreža dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.