Pretraži sajt

BookTok hit i bestseler Njujork tajmsa „Mesec bez meda“ Kristine Loren u prodaji

29.
2.
2024.

Medeni mesec iz snova... sa zakletim neprijateljem

Vulkan izdavaštvo objavilo je BookTok senzaciju Mesec bez meda, roman koji su za „must read“ proglasili TODAY, Us Weekly, Bustle, BuzzFeed, Goodreads, Entertainment Weekly, Publishers Weekly...

U središtu priče su Oliv i Itan i njihov medeni mesec iz snova. Oliv nikada nema sreće, ali je zato njena identična sestra bliznakinja Ejmi, s druge strane, verovatno najsrećnija osoba na svetu. Dok se sprema da se uda za muškarca iz snova, Oliv je primorana da se lepo ponaša prema svom neprijatelju: kumu Itanu.

Ipak, možda je došao red na Oliv da bude srećne ruke. Kada se svi gosti na venčanju – osim Oliv i Itana – otruju hranom, njih dvoje čeka plaćeni medeni mesec iz snova na Havajima. Ostavljajući međusobnu mržnju po strani, Oliv i Itan kreću u raj. Međutim, kada Oliv naleti na svog budućeg šefa, mala bela laž koju mu je izgovorila izmiče kontroli.

Primorani da glume zaljubljene mladence, ona i Itan zbližavaju se više nego što su očekivali. Ubrzo, Oliv otkriva da joj možda ne smeta da se pretvara. U stvari, ona počinje da se oseća nekako... srećno.

„Kakva radosna, topla, dirljiva knjiga! Ovo je priča koju treba da pročitate ako želite da se smejete toliko da vas lice zaboli.“ – Džasmin Gilori, autorka bestselera Prosidba

Kristina Loren je pseudonim autorskog para koji čine najbolje drugarice Loren Bilings i Kristina Hobs. Pišu savremene ljubavne romane i romane za tinejdžere, a čak petnaest njihovih knjiga postale su bestseleri Njujork tajmsa. Njihovi romani prevedeni su na više od 30 jezika.

Čitalačku senzaciju Mesec bez meda potražite na sajtu vulkani.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.