Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Triler „Devet potpunih stranaca“ Lijan Morijarti uskoro u prodaji

22.
2.
2024.

Od autorke bestselera Nevine laži

Vulkan izdavaštvo će uskoro objaviti triler kome ćete se ponovo vratiti – Devet potpunih stranaca australijske autorke Lijan Morijarti.

Priča je bazirana na devetoro potpunih stranaca umornih od gradskog života, koji se okupljaju u izolovanom odmaralištu. Neki su došli da bi smršali, drugi da bi ponovo pokrenuli svoj život, a ima i onih koji kriju svoje razloge. Iako im program nudi sav luksuz, znaju da ih za ovih deset dana očekuje mnogo posla. Ali niko od njih ne može ni da pretpostavi kakvi izazovi ih čekaju.

Franses Velti, autorka ljubavnih bestselera čija karijera propada, stigla je u Trankilum haus sa slomljenim srcem, bolnim leđima, prehladom i posekotinom na palcu. Od prvog trenutka zaintrigirali su je ostali gosti: većina njih izgleda kao da im uopšte nije potreban oporavak. Ali osoba koja joj je najviše zagolicala maštu je Maša, neobična i harizmatična vlasnica odmarališta. Da li ona zaista može da pruži Franses odgovore za kojima traga? Da li da prestane da sumnja i prepusti se svemu – ili da beži dok još može?

Neće proći mnogo pre nego što se svi gosti to isto zapitaju...

Autorka Lijan Morijarti rođena je 1966. godine u Australiji. Dugo se bavila marketingom, a posle završenih master studija objavila je svoj prvi roman. Usledio je niz dečjih knjiga i još nekoliko romana.

Vulkan izdavaštvo objavilo je njen bestseler Nevine laži.

Devet potpunih stranaca – uzbudljiv triler čije ćete stranice okretati mnogo brže nego što mislite uskoro će biti dostupan na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.