Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

BookTok hit i bestseler Njujork tajmsa „Tokio, zauvek“ uskoro u prodaji

16.
2.
2024.

Princeza i telohranitelj – hiljadu mogućnosti

Život princeze nije bajka i tijara ponekad može da bude teža od okova. Kada se sudare dva različita sveta, kako se uklopiti u oba a ne osećati se kao pravi autsajder, otkriće nam devojka koja je ponovo pronašla vezu sa svojim davno izgubljenim porodičnim nasleđem. Roman koji je osvojio društvene platforme i vinuo se u sam vrh najprodavanijih knjiga na listi Njujork tajmsa Tokio, zauvek Emiko Džin uskoro će biti dostupan na sajtu vulkani.rs.

Nekada sam mislila da svet pripada meni. Ali pogrešila sam. Ja pripadam svetu. A ponekad... naši izbori zavise upravo od toga.

Izumi Tanaka – ili jednostavno Izi – živi životom obične tinejdžerke u malom gradu na severu Kalifornije, sve do dana kada otkrije da je njen otac ni manje ni više nego prestolonaslednik Japana!

U vrtlogu emocija, Izi putuje u Japan da konačno upozna oca i otkrije zemlju o kojoj je oduvek sanjala. Međutim, shvata da život princeze ne čine samo balske haljine i tijare. Tu su i prepredeni rođaci, nemilosrdni novinari, mrzovoljni (i neverovatno privlačni!) telohranitelj bez kojeg ne može ni korak da napravi, ali i vekovima stare tradicije i običaji koje treba da nauči praktično preko noći.

Izi će se ubrzo naći između dva sveta, između dve verzije sebe. Moraće da dokaže da može da se nosi sa svim izazovima: da li će se slomiti pod teretom krune ili će živeti srećno do kraja života kao u bajci?

Tokio, zauvek – jedna od onih knjiga koje nas podsećaju na prvu ljubav uskoro će biti dostupna na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.