Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE NASLOVE
dana sati minuta sekundi

Istorijski triler „Domaćice“ Aleksa Heja u prodaji

12.
2.
2024.

Vaša kuća – njihova pravila

Vulkan izdavaštvo je objavilo debitantski roman Aleksa Heja Domaćice, koji će se dopasti svim ljubiteljima elegantnih misterija smeštenih u prošlo vreme.

Radnja se odvija u Londonu, 1905. godine. Gospođa King nije obična domaćica. Rođena u svetu prevaranata i lopova, od sebe je stvorila uglednu ženu pod čijom je palicom najgrandioznija kuća u Mejferu. Vila je prepuna dragocenosti i predstavlja svetlucavi simbol bogatstva i moći, ali u njenim senkama vrebaju mračne tajne.
Kada nakon godina odane službe iznenada dobije otkaz, gospođa King okuplja probranu grupicu žena koje će joj se pridružiti u osveti: kraljicu crnog tržišta rešenu da poravna račune, glumicu koja čezne za veličanstvenom ulogom, krojačicu koja sanja o boljem životu i prethodnicu gospođe King, koja i sama žudi za osvetom.
U noći žarko iščekivanog bala koji će se održati u kući, opljačkaće sve iz nje, pravo ispred nosa uglađenim gostima i nekadašnjim poslodavcima. Ali postoji nešto što gospođa King priželjkuje još više od novca – a to je istina. I rizikovaće sve da je dobije.

„Ovaj elegantno mudar i živahan triler ujedno je društveni komentar o nevoljama obespravljenih.“ – Vašington post

Aleks Hej je odrastao u Ujedinjenom Kraljevstvu, u Kembridžu i Kardifu, i piše otkako zna za sebe. Radio je u izdavaštvu i dobrotvornim organizacijama.

Njegov prvi roman Domaćice potražite na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Sačuvano u omiljne
Beletristika 28545
London, 1905. Veličanstveni bal. Odvažna pljačka. Gospođa King nije obična domaćica. R...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.019,15 RSD
Ušteda 15%
1.199,00 RSD