Pretraži sajt

Uskoro u Vulkančiću

17.
1.
2024.

Čarobna šuma, Slikovni rečnik: Svet oko nas i Edukativni vozić: Azbuka

U Vulkančić stižu nove edukativne knjige, bajke, priče i magične slikovnice, koje će zabaviti i decu i roditelje. Knjige sa neodoljivim koricama i odličnim dizajnom zagarantovano će privući pažnju mališana i sadržinom kvalitetno ispuniti njihovo vreme.

Čarobna šuma, za decu uzrasta od tri do pet godina, očaraće sve male ljubitelje knjiga, jer se u magičnoj šumi Tonija Vulfa punoj neobičnih stanovnika, životinja, patuljaka, džinova, vila i vragolana zbivaju nesvakidašnje avanture. Knjiga u kojoj čitav jedan čudesni svet čeka da ga radoznali mališani otkriju ispričaće im divne magične priče.

Slikovni rečnik: Svet oko nas idealan je za učenje prvih reči i bogaćenje rečnika. Radi lakšeg učenja, reči su podeljene na različite oblasti: životinje, porodica, hrana, odeća, igračke, vozila. Deca će uz vesele ilustracije naučiti neophodne pojmove iz sveta koji nas okružuje.

Uz Edukativni vozić: Azbuka najmlađi će na jednostavan i zabavan način naučiti azbuku, što će ih pripremiti za uspešno savladavanje čitanja i pisanja. Knjiga sadrži slagalicu od 30 delova, pregled svih velikih i malih slova azbuke i igru pamćenja. U knjizi su životinje grupisane na osnovu mesta gde žive, a u slagalici po početnom slovu, što omogućava da učenje bude dinamično. Ovaj set posebno razvija jezičke sposobnosti, dok će slagalica poboljšavati i motoričke veštine.

Nove Vulkančić knjige uskoro će biti dostupne na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.