Pretraži sajt

„Meditacije za isceljenje vašeg života“ Lujze Hej uskoro u prodaji

12.
1.
2024.

Zavolite sebe

U prodaji će se uskoro naći još jedna inspirativna knjiga Lujze Hej – Meditacije za isceljenje vašeg života, koja će vam pomoći da krenete putem ličnog oslobođenja. U ovom vodiču ka unutrašnjem miru i samorazumevanju predočeni su uvidi koji obogaćuju telo, um i dušu, pružajući i praktično znanje koje se može primeniti u svakodnevnom životu.

Meditacije koje ćete otkriti ohrabriće vas da se oslobodite svojih strahova i ograničavajućih uverenja koja nam društvo nameće. Ono što se kroz različite teme naročito ističe jeste ljubav prema sebi – jer učenjem kako da volimo sebe učimo kako da prihvatimo i sve vlastite vrline i nedostatke. Autorka nastoji da nas podseti na to da je ljubav prema sebi ključna za sreću i ispunjenje.

Ja sam jednostavno ljudsko biće koje poseduje neverovatno složen sistem uverenja. Učim kako da doprem do ljubavi koja se nalazi ispod površine svakog mog ličnog problema. Nežna sam prema sebi i strpljiva dok učim, razvijam se i menjam. Čini mi se da se život odvija mnogo lakše kad se pomirim sa sobom na unutrašnjem nivou.

U knjizi Meditacije za isceljenje vašeg života svaka stranica može se posmatrati kao zasebna lekcija. Poruka koju čitalac odabere u određenom trenutku postaje savršena za njega, pružajući mu podršku, razumevanje i inspiraciju koja mu je potrebna upravo u tom trenutku.

Lujza Hej je svojim inspirativnim predavanjima obrazovala milione ljude. Godine 1984. objavila je svoju prvu knjigu Kako da izlečite svoj život, koja je postala bestseler i prodata je u više od 50 miliona primeraka širom sveta. Poznata je po tome što je pokazala moć afirmacija koje mogu da dovedu do pozitivnih promena. Lujza je napisala više od trideset knjiga za odrasle i decu, uključujući bestselere Moć je u vama i Iscelite svoje telo.

Vulkan izdavaštvo objavilo je brojna njena dela, a još jedan svetski bestseler Meditacije za isceljenje vašeg života uskoro će biti dostupan na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.