Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Snažna priča o ljubavi i lažima: „Mi o vuku“ Rouz Vajlding uskoro u prodaji

28.
12.
2023.

One su uzele pravdu u svoje ruke

Kao mračan i brižljivo iznijansiran portret ljubavi, odanosti i manipulacije, roman Rouz Vajlding Mi o vuku istražuje uloge koje žene igraju dok pate zbog muškarca – i šta se dogodi kada prestanu da ćute. Središnja tema debitantskog trilera talentovane engleske spisateljice je očaravajuće i nepokolebljivo duboko istraživanje tajni koje krijemo jedni od drugih – i od sebe samih – i šta se dešava kada neizbežno isplivaju na površinu.

Kada se dogodi brutalno ubistvo u zapuštenoj hotelskoj sobi 31. decembra 1999. godine, uoči novog milenijuma, sedam žena će, da bi zaštitile jedna drugu, morati da otkriju ko je počinio zločin. Dok stoje pored obezglavljenog tela, svaka od njih – supruga, tinejdžerka, bivša devojka, novinarka, koleginica, prijateljica, žena koja ga je odgojila – bila je povezana sa Džejmijem Spelmanom. Nijedna ne priznaje krivicu. Ali sada je vreme da ispričaju svoju priču.

U borbi sa časovnikom koji neumoljivo otkucava tokom istrage ubistva, tajna svake od tih žena izbija na svetlost dana, a veze među njima vode ka razotkrivanju ubice.

„Rouz Vajlding je divan novi talenat.“ – Kamila Šamsi

„Moćan prvenac autorke koja ne samo da je pronašla svoj glas već ga je dala i onima koji su dugo bili ućutkivani.“ – Trevor Vud

Pisanje je žustro. Likovi su tajnoviti, lukavi i ranjivi. A zaplet, ispričan iz više perspektiva, brzo stvara intenzitet i napetost. Osetićete svu snagu žena ujedinjenih u bolu, u briljantnom trileru o ljubavi, strahu, zlostavljanju, mržnji i lažima.

Mi o vuku, roman koji će vas katapultirati od šokantnog zapleta do impresivnog završetka, uskoro na vulkani.rs!