Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Knjiga za praznične dane „Zamisli želju za Božić“ Kejt Forster u prodaji

27.
12.
2023.

Ovog Božića na meniju je ljubav

Vulkan izdavaštvo objavilo je fantastičnu prazničnu romansu koja greje srce i dušu Zamisli želju za Božić autorke Kejt Forster.

U središtu priče je Kristi Plejfut, kojoj je potreban novi početak. Pošto je izgubila svoj prestižni restoran, nije očekivala da će ostati i bez posla i bez muža baš pred Božić. Kada je najbolja drugarica preporuči za posao privatnog kuvara tokom božićnih praznika, Kristi ne može da nađe razlog da odbije.

Iako nije znala šta da očekuje od svog novog poslodavca, svakako nije zamišljala mrzovoljnog razvedenog milijardera Marka Ferijera i njegove nestašne blizance, ali ni njihovo prelepo, ali sumorno imanje bez ijednog božićnog ukrasa, Puding hol. Sa svojim jedinstvenim talentom da unese ljubav u sve što kuva, Krista je odlučna da porodici Ferijer ovaj Božić učini nezaboravnim, i da možda usput vrati svoj život na pravi put.

„Divna knjiga sa kojom ćete pobeći u neku drugu stvarnost.“ – Red

Pre nego što je počela da piše, autorka Kejt Forster, koja živi u Australiji, bila je džez pevačica i glumica i radila je u marketingu.

Knjiga koja će vam na divan način obojiti praznične dane Zamisli želju za Božić dostupna je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.