Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

„Skandalozan plan“ Eloize Džejms u prodaji

9.
11.
2023.

Prejaka strast ponekad izgori prebrzo

Dobro došli u svet neobuzdane strasti i blistavih balova. Novi roman kraljice intrigantnih ljubavnih priča Eloize Džejms je stigao – Skandalozan plan potražite na sajtu vulkani.rs.

Helen, grofica Godvin, vrlo dobro zna da nema ničeg dosadnijeg od čestite žene. Na kraju krajeva, takva je i ona bila dugih deset godina, dok je njen neverni muž pravio skandal za skandalom. Zato je odlučila da je vreme za promenu – napravila je najmoderniju, najsmeliju frizuru, obukla šokantno prozirnu haljinu i otišla na bal poput Pepeljuge, nadajući se da će pronaći šarmantnog princa koji će je oboriti s nogu.

Ipak, umesto princa, pronašla je samo svog nepouzdanog, iritantno zgodnog... muža, Risa, grofa Godvina. Pobegli su zajedno u vatrenoj strasti. Međutim, zbog Risove drske ponude, ona odlučuje da mu ponovo bude žena, ali ne samo na papiru. Ovog puta rešila je da bude veoma, veoma opaka.

 „Eloiza Džejms opet briljira!“ – Romantic Times Book Reviews

„Priča prepuna zabavnih likova i vrele senzualnosti.“ – Romantic Times

„Neodoljivi talenat za duhovite romanse.“ – Publishers Weekly

Eloiza Džejms, čije je pravo ime Meri Blaj, rođena je 1962. godine u Minesoti. Vanredni je profesor engleske književnosti na Univerzitetu u Fordhamu. Potiče iz porodice književnika, a još kao studentkinja počela je da piše i objavljuje.

Vulkan izdavaštvo objavilo je brojne naslove ove autorke, među kojima su Nema dame bez mane, Gospodarica moga srca, Sedam minuta u raju, Ludi od ljubavi

Ljubavni roman Skandalozan plan dostupan je na sajtu Vulkan izdavaštva vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.