Pretraži sajt

Brojni čitaoci na potpisivanju knjiga Olivere Jovanović i Miodraga Majića

23.
10.
2023.

Dani posvećeni dobrim knjigama

Poštovaoci lepe pisane reče imali su priliku da u nedelju, 22. oktobra, na štandu Vulkan izdavaštva u Hali 1 dobiju potpisane primerke knjiga istaknutih autora Olivere Jovanović i Miodraga Majića. Među njima, našle su se i njihove nove knjige Noesis i U ime naroda i nove priče.

Brojni čitaoci strpljivo su čekali u redu kako bi dobili autogram i na kratko popričali sa omiljenim piscima.

Vulkan izdavaštvo nedavno je objavilo novi roman Olivere Jovanović Noesis, kao i dopunjeno izdanje priča Miodraga Majića, pod nazivom U ime naroda i nove priče.

Prethodni Oliverin roman Uvek i samo tvoja, kao i Majićev treći roman Rudnik, doživeli su veliku popularnost, a ništa manje zapaženo nisu prošle ni njihove ranije objavljene knjige, poput romana Putnik s lažnim pasošem, trilera Deca zla i bestselera Ostrvo pelikana.

Sve ove naslove i njihove druge potražite na sajtu vulkani.rs, a do nedelje, 29. oktobra, možete ih dobiti po specijalnim sajamskim cenama u okviru Vulkanovog sajma knjiga. Takođe, ovi primerci po sniženim cenama čekaju vas i na Beogradskom sajmu knjiga, u halama 1 i 4, na štandovima Vulkan izdavaštva.