Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

„Smrt u zamku Bremon“ kanadske spisateljice M. L. Longvort u prodaji

11.
10.
2023.

Savršena misterija koja odiše romantikom

Uronite u svet epikurejskih zadovoljstava i lagodnog života, u uzbudljivoj, šarmantnoj misteriji obojenoj opojnom atmosferom, romantikom i suncem francuskog juga, začinjenoj ljubavlju bogatoj poput francuske kuhinje, primamljivoj i neodoljivoj kao sama Provansa, u romanu M. L. Longvort Smrt u zamku Bremon.

Kada lokalni plemić Etjen de Bremon pogine u padu s prozora porodičnog zamka, istorijski gradić Eks an Provans odjednom je pun glasina. Antoan Verlak, šarmantni sudija Eksa, ipak sumnja da je u pitanju samo nesrećan slučaj: otkriva da je Bremon bio blizak prijatelj sa Marin Bone, njegovom povremenom i privremenom devojkom, i prinuđen je da joj se obrati za pomoć.

Nekada idilični gradić iznenada vrvi od ljudi koji su imali koristi od Bremonove smrti – među njima je i njegov brat, plejboj Fransoa, koji je pun dugova i u društvu veoma sumnjivih, opakih tipova. Međutim, dok Verlak i Boneova skraćuju spisak osumnjičenih, događa se još jedna smrt. Ovoga puta nema nikakve sumnje – u pitanju je ubistvo.

„M. L. Longvort evocira čari Francuske ukusnim detaljima – odličnim vinom, ukusnim jelima i finim društvom.“ – Pablišers vikli

Meri Lu Longvort, poznatija kao M. L. Longvort, kanadska je spisateljica najpoznatija po svojim provansalskim misterijama. Njene knjige su adaptirane za TV seriju pod nazivom Ubistvo u Provansi, koja je debitovala u martu 2022.

Obožavaoci Herkula Poaroa ili gospođice Marpl Agate Kristi biće očarani prvom knjigom iz serijala Misterije u Provansi. Zanosan i izuzetno napisan roman Smrt u zamku Bremon dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.