Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Ekskluzivno na sajtu vulkani.rs – „Naš greh“ Mersedes Ron u prodaji

11.
10.
2023.

Svetski izdavački fenomen na popustu od 15%

Pročitajte među prvima treći i poslednji deo romantične sage Mersedes Ron – Naš greh.

Prepun intriga i iznenađenja, novi roman argentinske spisateljice, koji beleži više od 75 miliona čitalaca na Wattpad-u i preko 100 miliona pregleda na BookTok-u, do petka, 13. oktobra, može biti vaš po ceni sniženoj 15% na sajtu vulkani.rs.

Kako se brišu osećanja urezana u srce? Da li će Nik i Noa biti u stanju da ostave prošlost iza sebe i krenu iz početka? Da li je uopšte moguće zaboraviti tako snažnu ljubav, tako opasno strastvenu vezu? Dokle su oboje spremni da idu kako bi dali šansu budućnosti o kojoj su zajedno sanjali?

Uronite u priču koja ostavlja bez daha! 

Noina i Nikova veza prolazi kroz najteže trenutke i čini se da više ništa neće moći da bude kao pre. Noa je kriva, a Nik ne može da joj oprosti, niti da joj pruži drugu šansu. Ali sudbina ima drugačije planove i oni će se ponovo sresti.

U karuselu emocija i događaja, moraće da prevaziđu nove izazove kako bi na kraju otkrili jesu li zaista stvoreni jedno za drugo ili je, upravo suprotno, razdvojenost njihovo jedino rešenje. Ljubav nije uvek dovoljna, niti je oproštaj rešenje koje može da popravi situaciju i vrati sve u stari kolosek.

„Romantična saga koja stvara zavisnost od prve do poslednje stranice.“ – Blog Viajando a otros mundos (Putovanje u druge svetove)

Fascinantan roman o ljubavi, izdaji i tajnama Naš greh, koji je osvojio milione čitalaca širom sveta, potražite na sajtu vulkani.rs do petka, 13. oktobra, i iskoristite popust od 15%.