Pretraži sajt

„Prosidba“ – nova ljubavna priča Džasmin Gilori u prodaji

6.
10.
2023.

Šarmantna knjiga za ljubitelje moderne romanse

Od Džasmin Gilori, autorke ljubavne priče Lift zvani želja, koja je osvojila srca čitalaca širom sveta, stigao nam je roman koji će nam otkriti šta se desi kada se javna prosidba ne pretvori u srećan kraj, zahvaljujući ženi koja zna kako da ga stvori sama – jer ne žele sve devojke da budu zaprošene.

Prosidba je priča o devojci koja upoznaje zgodnog doktora nakon što je na utakmici odbila iznenadni predlog svog dečka da se uda za njega. Doktor je spasava od radoznale novinarske ekipe i ono što počinje kao slučajno prijateljstvo brzo se rasplamsava u nešto neočekivano.

Kada vas neko pita da svoj život provedete sa njim, to ne bi trebalo da bude iznenađenje – niti da se dogodi pred 45.000 ljudi.

Kada spisateljica Nikol Paterson ode na utakmicu Dodžersa sa svojim dečkom i njegovim ortacima, poslednje što očekuje jeste prosidba na video-bimu. Nije joj teško da ga odbije – u vezi su tek pet meseci, a on čak ne zna ni da napiše njeno ime kako treba. Teško je suočiti se sa stadionom punim razočaranih navijača.

Karlos Ibara, koji je na utakmicu došao sa sestrom, priskače Nik u pomoć i sklanja je od kamera. Tu je za nju čak i kada snimak postane viralan i kada se njene društvene mreže usijaju – na loš način. Nik zna da u džungli poput Los Anđelesa zgodni doktor kao što je Karlos sigurno ne traži ništa ozbiljno, i zato se upušta u neobaveznu avanturu sa njim: uživa u ukusnoj hrani i fantastičnom seksu. Ipak, kada malo-pomalo počnu da krše pravila veze bez obaveza, jedno od njih moraće da bude dovoljno pametno da povuče kočnicu.

Bestseler Njujork tajmsa Prosidba dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.