Pretraži sajt

„Četiri hiljade nedelja: Organizacija vremena za smrtnike“ – knjiga nedelje Vulkan izdavaštva

2.
10.
2023.

Instant bestseler Njujork tajmsa

Vulkan izdavaštvo je za knjigu nedelje odabralo inspirativnu knjigu Olivera Berkmana Četiri hiljade nedelja: Organizacija vremena za smrtnike, koja će do nedelje, 8. oktobra, biti na dodatnom popustu od 30%.

Oslanjajući se na uvide kako antičkih, tako i savremenih filozofa, psihologa i duhovnih učitelja, Oliver Berkman donosi zabavan, duhovit i praktičan vodič za upravljanje vremenom.

Opsednuti smo našim sve dužim listama obaveza, prepunim inboksima, održavanjem ravnoteže između posla i privatnog života, kao i neprekidnom borbom protiv distrakcija. A pored toga smo i preplavljeni savetima povodom toga kako da postanemo produktivniji i efikasniji. Međutim, takve tehnike najčešće pogoršaju stvari. Osećaj uznemirene žurbe postaje sve intenzivniji, dok nam se čini da se oni najsmisleniji aspekti života nalaze tek iza horizonta. Ipak, retko pravimo vezu između naše svakodnevne borbe s vremenom i krajnjeg problema upravljanja vremenom – kako najbolje iskoristiti te naše četiri hiljade nedelja?

Odbacujući uzaludnu savremenu fiksaciju da „sve mora da se uradi“, autor upoznaje čitaoce sa alatima za izgradnju smislenog života.

„Provokativno i privlačno... vredno je vašeg izuzetno ograničenog vremena.“ – Barbara Špindel

„Berkmanovo sopstveno putovanje koje opisuje u proteklih nekoliko godina može vam se učiniti poznatim.“ – Gardijan

Oliver Berkman je autor knjige Protivotrov: Sreća za ljude koji ne podnose pozitivno razmišljanje, kao i nagrađivani kolumnista dnevnog lista Gardijan, u kom je pisao dugogodišnju nedeljnu kolumnu o psihologiji: Ova kolumna će vam promeniti život. Njegovi tekstovi su objavljivani u Njujork tajmsu, Vol strit žurnalu, časopisu Sajkolodžis, kao i u Nju filozoferu.

Knjigu Četiri hiljade nedelja: Organizacija vremena za smrtnike Olivera Berkmana potražite već danas na sajtu vulkani.rs. Dostava knjige nedelje na teritoriji Srbije se ne naplaćuje.