Pretraži sajt

Napetost koja će vas prikovati do poslednje stranice: Novi trileri u izdanju Vulkan izdavaštva

12.
9.
2023.

Stranice koje se čitaju u dahu

Italijanska spisateljica Barbara Baraldi vratila se sa čuvenom Aurorom, obeleženom i umornom ali ne i poraženom u novom ostvarenju – Poslednja noć Aurore. Uzbudljiva priča nagrađivanog pisca i dramaturga iz Melburna Gejbrijela Bergmozera Plen vodi vas na mesto gde se završava avantura i počinje priča o snazi volje ljudi koji se suočavaju sa nemilosrdnim zlom. Maestralan debi o izdaji i pravdi Ljubav umire tiho od autorke bestselera Njujork tajmsa Dženive Rouz je obavezno štivo za svakog ljubitelja trilera.

Dok se spušta na obale reke Po, magla gotovo da prigušuje čula, izobličuje opažaje i obavija ranjene duše. A profajlerka sa bolnom prošlošću iza sebe, Aurora Skalvijati, talac sopstvenog uma, zna da rane na duši najteže zaceljuju. Zbog toga je pristala da ispriča svoju priču. Poslednja noć Aurore će nas dovesti do neizbežnog epiloga – epiloga koji traži tračak svetlosti. Onaj koji ćemo uvek naći u sebi. Aurora je opasnosti, jer suočavanje sa zlom može otkriti tajne, i to one koje bolje da zauvek ostanu zakopane. „Veruješ li da se ikada može izaći iz mraka?“ Ovo pitanje je okidač, iskra, početak uzbudljive priče koju potpisuje jedno od najistaknutijih pera italijanskog noara.

Pripremite se za nepredvidivo putovanje u srce tame u trileru koji ostavlja bez daha. Plen vas vodi u tihu pustinju u srcu Australije koja će postati poprište nezamislivih događaja. Frenk je vlasnik benzinske pumpe na slabo prometnom auto-putu. Voli svoj usporeni, usamljenički život daleko od svega i svih. Njegova unuka Ali došla je da provede leto s njim. Sada su dva stranca koja moraju da žive zajedno. Sajmon je sanjar i idealista, opčinjen romantikom otvorenog puta i u stalnoj potrazi za nečim. Megi je žena koja će ih spojiti, ali za petama su joj misteriozni zlikovci koji love ljude iz zadovoljstva.

Omamljujući triler Ljubav umire tiho, u čijem središtu su Adam, pisac bez mnogo uspeha u karijeri, i njegova supruga Sara Morgan, uspešan i moćan advokat u Vašingtonu, koja nakon smrti ljubavnice, postaje njegova jedina nada. Adam počinje da se umara od braka, budući da je Sara stalno na poslu. U izolovanoj kući kraj jezera, u Adamovoj i Sarinoj vikendici, Adam se upušta u strastvenu aferu sa Keli Samers. Ali jednog jutra sve se menja. Kelino telo pronađeno je u Adamovoj i Sarinoj vikendici, a Adama hapse zbog njenog ubistva. Sara će sada morati da se suoči sa najtežim slučajem u karijeri – postaje branilac svog nevernog supruga.

Tražite napetost do samog kraja? Ljubitelji trilera, novi romani koji će vas zavesti i osvojiti dostupni su na sajtu vulkani.rs.