Pretraži sajt

„Veče sa Nikom Vujičićem“ u Novom Sadu

11.
9.
2023.

Novosadski sajam, Master centar, 16. septembar, od 19 sati

Svetski poznati motivacioni govornik i pisac Nik Vujičić ponovo će se družiti sa srpskom publikom, a susret je ovoga puta zakazan za 16. septembar od 19 sati u Master centru na Novosadskom sajmu.

Poštovaoci Nika Vujičića biće u prilici da razgovaraju sa slavnim autorom, koji u svojim nastupima neretko ističe da je najvažnije imati cilj u životu, bez obzira na sve teškoće i naizgled nepremostive prepreke.

Iako rođen bez ruku i nogu, Nik Vujičić je čovek koji je uspeo da prevaziđe svoje fizičke nedostatke i vodi nezavisan, bogat i ispunjen život, tako da može biti uzor svakome ko teži pravoj sreći. Stekao je međunarodno priznanje kao zagovornik sopstvene teorije motivacije.

Puno ime mu je Nikolas Džejms i prvo je dete srpske porodice Vujičić. Rođen u Brizbejnu 1982. godine, sa sedamnaest godina je počeo da drži predavanja o svojim problemima i osnovao neprofitnu organizaciju Živeti slobodno. Počeo je da putuje i drži motivaciona predavanja širom sveta. Do sada je posetio više od 25 zemalja, a njegova predavanja je pratilo više od tri miliona ljudi. Snimio je i nekoliko dokumentarnih filmova.

Vujičić je rado viđen gost u Srbiji, a više puta je vodio tribine na Pravnom fakultetu u Beogradu.

Vulkan izdavaštvo je objavilo njegove knjige Ostanite jaki i Živeti slobodno, koje možete potražiti na sajtu vulkani.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.