Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

Svetski bestseler Lujze Hej „Sve je dobro“ uskoro u prodaji

22.
8.
2023.

Priručnik koji će biti vaš najbolji lek do sada

Kad god se suočite sa problemom, ponavljajte: Sve je dobro. Sve što se događa jeste za moje najviše dobro. Iz ove situacije izrodiće se samo dobro. Na bezbednom sam.

Na ovom svojevrsnom putovanju stazama isceljenja, autorke bestselera Lujza Hej i Mona Liza Šulc udružile su se pri uzbudljivom preispitivanju suštinskih učenja iz knjige Iscelite svoje telo. Knjiga Sve je dobro objedinjuje Lujzin dokazani sistem afirmacija i Mona Lizino znanje o medicini i telesnoj intuiciji, te predstavlja vodič za zdravlje i blagostanje koji je jednostavan za praćenje.

Prvi put u istoriji predstavljeni su naučni dokazi koji potvrđuju neospornu vezu između uma i tela zbog koje ove metode lečenja deluju.

U knjizi se govori o sedam grupa organa koji su povezani sa određenim emocijama. Usredsređene na ove emocionalne centre, autorke ukazuju na uobičajene neravnoteže i verovatne mentalne uzroke fizičke bolesti.

Takođe, knjiga uključuje studije slučaja i kompletan program za lečenje koji se zasniva na različitim disciplinama, tradicionalnu i alternativnu medicinu, afirmacije, promene u ishrani i još mnogo toga. Koristeći upitnik o samoproceni, holistički zdravstveni savet i dopunjenu verziju Lujzine originalne tabele afirmacija, možete naučiti kako da izlečite um i telo afirmacijama i intuicijom, te tako početi da živite zdrav i uravnotežen život.

Znamo prednosti afirmacija poput onih koje Lujza Hej uči decenijama. Ipak, nikada ranije se naučni medicinski podaci, psihologija i duhovnost – kao i briljantne perspektive Lujze Hej i dr Šulc – nisu tako lako preplitali jedni sa drugima. Bilo da se suočavate sa bolešću, radite sa pacijentima ili jednostavno želite da živite optimalno zdravim životom, pročitajte ovu divnu knjigu i pustite da vas inspiriše.

Bestseleri Lujze Hej prodati su u više od pedeset miliona primeraka širom sveta. Više od trideset godina pomagala je ljudima po celom svetu da otkriju i primene pun potencijal svojih stvaralačkih moći za lični razvoj i samoisceljenje. Bila je osnivač i vlasnik izdavačke kuće Hej haus, koja objavljuje knjige, diskove sa audio i video zapisima i ostale proizvode koji doprinose isceljenju ljudi.

Sve je dobro uskoro na vulkani.rs.