Pretraži sajt

„Između dva sveta“ Branislava Vujovića uskoro u prodaji

17.
5.
2023.

Za generacije koje osvajaju nove horizonte

Branislav Vujović, ekspert i vrstan poznavalac informacionih tehnologija, zaljubljenik i zagovornik digitalnih transformacija koje se mogu korisno primeniti i u biznisu i u životu, svoje životno i poslovno iskustvo i saznanja objavio je u knjizi Između dva sveta.

„Branislav Vujović nam je ponudio novi most, kojim povezujemo realnost i budućnost, u poslu i u životu. Od prve rečenice u ovoj nesvakidašnjoj poslovnoj priči, pa do poslednje stranice, ulazite u digitalni svet i osvajate nova tehnološka saznanja, koja autor sa vama nesebično deli, želeći upravo to – da što pre osvojite nove intelektualne i mentalne prostore koje posedujete, samo je potrebno da ih otkrijete“, rekla je o knjizi Radojka Nikolić, glavna i odgovorna urednica portala www.magazinbiznis.rs.

„Autor knjige Između dva sveta pionir je digitalne transformacije poslovanja u pravom smislu te reči. Pionir koji je među prvima sa ovih prostora krenuo da istražuje, ali i naseljava novi digitalni svet. Pionir koji svojim razmišljanjem i dubokim razumevanjem promena koje se dešavaju u poslovnom svetu podstiče novi način razmišljanja neophodan za opstanak i razvoj u vremenu koje dolazi“, navodi Miša Lukić, osnivač i direktor New Startegy, prve biznis dizajn kompanije u regionu.

U nadi da će ova knjiga pomoći entuzijastima, preduzetnicima, liderima malih ili velikih firmi i drugih organizacija da bolje razumeju digitalni svet, da pokrenu promene u poslovanju i kreiraju dodatnu vrednost u digitalnom svetu, Vujović je želeo da podeli svoje viđenje i pokuša da pomogne da se poveća broj uspešnih prelazaka u digitalnu ekonomiju.

Knjiga bezbedno spaja oba sveta – tradicionalni i digitalni, a čitaoce pretvara u aktere koji od realnosti i budućnosti mogu imati samo koristi. Čitajte, učite i uživajte u novim saznanjima o tehnološkom svetu koji nas okružuje i u onome što dolazi – važna je poruka ove knjige Branislava Vujovića.

Između dva sveta uskoro na vulkani.rs.