Pretraži sajt

Vulkanovi trileri za uzbudljivije proleće

7.
4.
2023.

Pet najprodavanijih naslova za ljubitelje žanra

Prolećnu dozu adrenalina potražite na stranicama pet novih misterioznih romana Vulkan izdavaštva. Pasioniranim ljubiteljima psihološke neizvesnosti garantujemo uzbuđenje uz naslove koji su svojom dinamikom i nepredvidivošću dospeli na sam vrh najprodavanijih knjiga.

Uronite u priče u kojima se pojavljuju zlikovci kakve dosad niste sreli.

Od Ričarda Ozmana, autora neprikosnovenih bestselera Klub ubistava četvrtkom i Čovek koji je umro dvaput, stigao nam je treći nastavak planetarno poznatog serijala, prodatog u više miliona primeraka. Od skupe banje preko zatvorske ćelije opremljene aparatom za espreso do luksuznog penthausa, Metak koji je promašio, pun domišljatosti i intrige, donosi priču o četiri neobična prijatelja i još jednom misterioznom ubistvu. Jer nevolje nikada nisu daleko kada je u pitanju Klub ubistava četvrtkom. Zastareli slučaj od pre jedne decenije – njihova omiljena vrsta – vodi ih do legende lokalnog novinarstva i ubistva bez tela i bez odgovora.

Porodična saga indijske autorke Dipti Kapur Doba poroka je brutalna i neodoljiva priča o kriminalcima i ljubavnicima, lažnim prijateljstvima i zabranjenoj romansi. Od prašnjavih sela Utar Pradeša do urbane energije Nju Delhija, od zavodljivog bogatstva do zastrašujuće korupcije i krvoločnog nasilja, u senci raskošnih imanja, ekstravagantnih zabava, predatorskih poslova i proračunatog političkog uticaja, tri života opasno se prepliću. U zapletu koji pokreću žudnja, pohlepa i osveta, između troje ljudi stvoriće se veze koje mogu biti njihov put ka iskupljenju – ili nešto što će ih uništiti zauvek.

Svetski bestseler br. 1 Okidač otvara nam vrata psihijatrijske bolnice. Svakog dana, doktorka Elen Rot susreće se sa odbačenim ljudima, sa neopisivom patnjom, sa najdubljom tamom uma. Soba broj 7 prepuna je užasa: pacijentkinja sklupčana pred njom pretučena je, zlostavljana. Zatvorena u sebe, mrmlja besmislene reči. Kaže da je traži Crni čovek. Šapuće da će sada uzeti i Elen, jer niko ne može da pobegne od njega. Kada zagonetna pacijentkinja sutradan nestane bez traga, počinje košmar za Elen, očajnička borba u kojoj više nikome ne može da veruje. Psihološki triler Vulfa Dorna će vas nemilosrdno uvlačiti u najdublje ponore ljudske psihe.

Svetska izdavačka senzacija Pad T. Dž. Njuman povešće vas na putovanje prepuno neizvesnosti i iznenađenja od kojih će vam zastati dah. Upravo ste se ukrcali na let za Njujork. Našli ste sedište, spakovali prtljag, udobno se smestili i vezali pojas. Ipak, vi ne znate da je trideset minuta pre leta porodica vašeg pilota oteta. Da bi njegova porodica živela, svi u avionu moraju da umru. Ultimatum je jasan. Prepuna akcije i neočekivanih događaja, ovo je priča o odlukama koje donosimo i posledicama izbora napravljenog u treptaju oka, kada se čini da je smrt blizu.

Sa preokretom koji oduzima dah, Tajanstveni gost B. P. Voltera atmosferična je priča smeštena u raskošni svet bogatih londonskih porodica. Ovaj senzacionalni triler koji istražuje tajne, laži i osvetu otvara se uz prasak – na dan ubistva. Obična večera pretvara se u pravi košmar. Četiri osobe ušle su u trpezariju. Jedna nikada nije izašla. Metju leži mrtav za stolom, a Rejčel drži nož u ruci. Ali postoje zagonetke koje treba odgonetnuti. Ko je zaista ubio Metjua? Metju je savršen muž. Tajtus je savršen sin. Čarli je savršena iluzija, a Rejčel savršen stranac.

Ako volite neočekivane obrte, lukave detektive, pronicljive istražitelje, posetite sajt vulkani.rs i potražite vrhunske trilere dobro poznatih autora i briljantna debitantska ostvarenja!