Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

Svetski bestseler br. 1 „Slepi tigar“ uskoro u prodaji

12.
1.
2023.

Fantastičan triler koji će oduševiti fanove Sandre Braun

U rano proleće 2020. godine, usred globalne pandemije, kada su aerodromi zatvarali svoja vrata i na čovečanstvo se spuštao oblak depresije, frustracije i straha, neprikosnovena autorka bestselera Njujork tajmsa Sandra Braun otpočela je pisanje uzbudljivog istorijskog trilera Slepi tigar. „Prohibicija u teksaškom stilu“, ovim rečima je jedna od najčitanijih američkih spisateljica opisala svoju novu knjigu, uočivši zapanjujuće sličnosti između tog perioda i 1920. godine. Slepi tigar, njen beg od sumorne realnosti, odveo ju je do prašnjavih ulica malog grada Teksasa. Ovo je priča koja će u potpunosti zadovoljiti vaš apetit za akciju i romantiku.

Prohibicija je novi zakon zemlje, ali ubistvo, haos, požuda i pohlepa već vladaju u glavnom krijumčarskom gradu Teksasa.

Tačer Haton, vojnik umoran od rata, na povratku svom kaubojskom životu iskače iz teretnog voza u pokretu da bi izbegao nevolje... ali sudbina mu je pripremila više nego što je očekivao. Istog dana kada je stigao u Foli u Teksasu, jedna meštanka nestaje. Tačer, jedini stranac u gradu, osumnjičen je za njenu otmicu, a možda i ubistvo. Između njega i oslobađanja od krivice stoje korumpirani gradonačelnik, pokvareni šerif, ozloglašena vlasnica bordela, lukavi krijumčar, zavađeni proizvođači ilegalnog alkohola... i mlada udovica čije meke crte lica kriju gvozdenu volju.

Ono što je za Lorel Plamer trebalo da bude novi početak, pretvara se u tragediju. Ostavljena na milost i nemilost, ali odlučna da diktira sopstvenu budućnost, Lorel uranja u unosnu regionalnu industriju, zamerajući se ljudima sa druge strane zakona i na vrhuncu svoje moći.

Njen uspeh brzo je čini metom zajedljivih konkurenata, čiji je jedini zakon odmazda. Kada izbije sukob, Lorel i – sada zamenik – Tačer naći će se na suprotnim stranama krijumčarskog rata, gde krv teče slobodno kao viski.

„Kao čitaoca, nervira me kada autor heroinu provede kroz pakao, a zatim joj oduzme ljudske emocije da bi stavio etiketu snažnog ženskog lika. Lorel nije takva. Želela sam da žene mogu da se identifikuju sa njom na svakom nivou. A to je uključivalo i njenu ranjivost.“ – Sandra Braun

„Stručnjak za romantičnu tenziju i neodoljivu napetost i ovog puta pobeđuje.“ – Booklist

„Prepun nezaboravnih likova, Slepi tigar je izuzetna avantura u kojoj se prepliću misterija, istorija, uzbudljiva akcija i ljubavna priča dvoje ranjenih ljudi.“ – Historical Novels Review

„Maestralan pripovedač.“ – USA Today

Slepi tigar, najnoviji roman autorke 72 bestselera Njujork tajmsa, uskoro će biti dostupan na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.