Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

Ljubavni triler „Ponoć u Njujorku“ uskoro u prodaji

29.
12.
2022.

Jedan izbor može da vam promeni život

Ponoć u Njujorku je nezaboravan ljubavni roman prepun neizvesnosti, oslikan na veličanstvenom platnu umetničkog sveta Njujorka. Mark Miler je napisao romantičnu i napetu priču o životu, ljubavi, pohlepi, kajanju. U svom debitantskom romanu, čiji će poslednji redovi dugo odjekivati u vama, autor je savršeno prepleo prelepu romansu i akciju dostojnu trilera.

Na stranicama ove uzbudljive priče očekuje vas dvostruka intriga: priča o Loreni i Leu i priča o autoru, jer je identitet pisca obavijen velom misterije – Mark Miler je pseudonim nepoznatog autora.

Lorena radi u jednoj reklamnoj agenciji u Parizu. Pre mnogo godina izgubila je oca, poznatog galeristu, koji je upucan nasred ulice u centru Menhetna, a počinilac nikada nije pronađen. Zagonetni stranac koji tvrdi da je ubio njenog oca sada preti i njoj, i zbog toga je Lorena srećna kada dobije ponudu za posao u Njujorku – nada se da je progonitelj tamo neće pronaći.

Leo je mladi umetnik iz Njujorka. Upravo je odslužio kaznu zbog falsifikovanja i prodaje dela poznatih umetnika. Međutim, bogati kolekcionar kojeg je prevario želi da ga natera da mu plati odštetu i traži dva miliona dolara.

Po dolasku u Njujork, Lorena je napadnuta u Central parku. Igrom sudbine, Leo se našao u blizini i pomogao joj da se odbrani.

Ni Lorena ni Leo nisu svesni koliko su njihovi životi oduvek povezani: njihova ljubav je neizbežna, ali i osuđena na propast.

Duboko dirljivo. Priča koju ćete dugo pamtiti.

Neizvesno, emotivno... Mark Miler – ime za pamćenje!

Triler Ponoć u Njujorku, u kom emocija izvire iz svake stranice, uskoro će biti dostupan na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.