Pretraži sajt

Bestseler br. 1 Njujork tajmsa „Poslednje što mi je rekao“ uskoro u prodaji

14.
12.
2022.

Svi imamo priče koje nikada nismo ispričali

Kada u nekome pronađete ono što ste čekali ceo život, zovete li to sudbinom? To je poput pronalaženja puta kući – gde je dom, mesto kome ste se potajno nadali, mesto koje ste zamišljali, ali gde nikada ranije niste bili. Dom. Jer niste bili sigurni da ćete ga ikada imati.

Pred vama je priča o tajnama koje čuvamo, lažima koje govorimo i žrtvama koje prinosimo. Najprodavaniji triler Njujork tajmsa Poslednje što mi je rekao mogao bi vas navesti da se zapitate koliko zapravo poznajete one koje volite. Roman Lore Dejv o ženi koja traga za istinom o nestanku svog muža – po svaku cenu – impresionirao je više od dva miliona čitalaca širom sveta.

Hana nikada nije zamišljala da će biti ovako srećna. Zaljubljena je u svog muža Ovena, živi u prelepom domu u Kaliforniji, ima mnogo prijatelja, posao iz snova i šesnaestogodišnju pastorku Bejli.

Međutim, jednoga dana misteriozna beleška sa dve na brzinu nažvrljane reči suptilno okreće Hanin život naglavačke: Zaštiti je. Dve kratke reči, poslednje koje joj je Oven uputio pre nego što je nestao.

Noćna mora se ostvarila. Hana čini sve što je u njenoj moći da sačuva zdrav razum. Ali kada njeni brojni pozivi ostanu bez odgovora, a FBI je zaspe neočekivanim pitanjima, zapitaće se ko je Oven zapravo – i da li će ikada ponovo videti čoveka za koga je mislila da je ljubav njenog života.

Hana nema odgovore, ali je u jedno sigurna: mora da zaštiti Bejli, tinejdžerku koja je kao dete tragično izgubila majku – i koja ne može da podnese ženu koja je stala između nje i njenog oca. Zid između njih dve deluje nepremostiv, a sada su ostale same. Ipak, ubeđene da nikome ne mogu verovati, zajedno kreću u potragu za istinom o Ovenovom nestanku. I dok sastavljaju zbrkane i haotične delove prošlosti, neočekivano shvataju da grade i svoju budućnost – kakvu nijedna od njih nije mogla ni da zamisli.

„Otkažite sve planove pre nego što započnete čitanje ovog romana.“ – Kris Vitaker, autor bestselera Počinjemo od kraja

Triler Poslednje što mi je rekao nalazio se 48 nedelja na listi najprodavanijih knjiga Njujork tajmsa i bio je broj 1 na listi pet nedelja uzastopno. Knjiga je po objavljivanju četiri meseca zauzimala mesto i na IndieBound listi najprodavanijih izdanja i odmah postala bestseler broj 1 u Kanadi. Takođe, izbor je Književnog kluba Ris Viderspun. Knjiga je proglašena za najbolju misteriju i triler 2021. na sajtu Goodreads. Najočekivanija je i najbolja knjiga leta po oceni Voga, Ju-Es-Ej tudeja, Entertejment viklija, CNN-a...

Poslednje što mi je rekao uskoro na vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.