Pretraži sajt

Svetski izdavački fenomen „Moj greh“ uskoro u prodaji

12.
12.
2022.

Više od 75 miliona čitalaca na Wattpad-u

Od ljubavi do mržnje je samo jedan korak... Ovo je priča o hrabroj junakinji i arogantnom junaku, iza čije se fasade lošeg momka krije nežno i plemenito srce. Moj greh je prvi deo čarobne romantične sage koja je već očarala milione čitalaca. Upoznajte likove koji će vas uzbuditi, naljutiti, izazvati u vama buru emocija, u fascinantnoj priči o ljubavi, izdaji i tajnama španske spisateljice Mersedes Ron.

Koliko je komplikovano zaljubiti se? Koliko je teško prilagoditi se i jednostavno se prepustiti i nastaviti uprkos tragovima prošlosti?

Noa je ponosna i nezavisna sedamnaestogodišnja devojka, sa mnogo tajni. Život joj se promenio nakon što se njena majka preudala, pa je bila prinuđena da se preseli iz Kanade u Los Anđeles. Nova kuća, nova škola, novi prijatelji i novi polubrat koji će joj zagorčati život. Nikolas, problematičan mladić, milioner koji se bavi sumnjivim poslovima, oličenje je svega onoga od čega je Noa čitavog života bežala: buntovnik, ekstremista, voli auto-trke, kockanje i tuče.

Ali Nikolas, visok, plavih očiju, kose crne kao noćno nebo, može čitav svet da okrene naglavačke. Opasnost. Ovo je bilo prvo što joj je palo na pamet kad ga je upoznala i otkrila da vodi dvostruki život. Noa i Nikolas su dva lika sa teškom prošlošću, nepoverljivi, ali u isto vreme se dopunjuju, i na neki način samo jedno drugom mogu da pomognu.

Uprkos ponoru, oboje počinju da osećaju neodoljivu privlačnost, koja će se pretvoriti u čistu vatru i neobuzdanu strast. Ni stalno rivalstvo, ni protivljenje okoline ne mogu ih sprečiti da se tajno i ludo zaljube. Ali Nikova burna sadašnjost i Noina dramatična prošlost dovešće u brojna iskušenja njihovu zabranjenu ljubav.

Jer da je zločin to što se ludo volimo... priznali bismo krivicu.

„Neočekivana, opasna i brza... Priča koja stvara zavisnost od prve do poslednje stranice.“ – Blog Viajando a otros mundos (Putovanje u druge svetove)

„Uzbudljiva priča sa snažnim, odlučnim, nezavisnim protagonistom i veoma nežnim i dirljivim scenama koje će vas osvojiti.“ – Blog Entre metáforas (Između metafora)

Film zasnovan na prvoj knjizi trilogije Mersedes Ron produciraće Pokeepsie Films. Moj greh će naredne godine biti prikazan u više od 240 zemalja širom sveta, a čitaoci u Srbiji će ovaj uzbudljivi roman uskoro moći da potraže na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.