Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Nova knjiga Henrika Feksevsa „Intelektom ispred svih“ u prodaji

2.
11.
2022.

Henrik Feksevs podario nam je delo koje će nam pomoći da steknemo kontrolu nad skrivenim mentalnim sposobnostima – Intelektom ispred svih. Autor putem humora i neočekivanih primera navodi svoju čitalačku publiku da izoštri sopstvene mentalne supermoći, da što više uživa u životu i postigne što veći uspeh, nezavisno od toga kakvom se definicijom uspeha rukovodila.

Feksevs je u svojoj knjizi predočio delotvorne tehnike, upotrebljive za naše unapređenje u raznim aspektima, od obuke u kreativnosti i pamćenju, do dostizanja sreće i emocionalnog odlučivanja. On nastoji da vam pomogne da živite život koji želite.

Kao kada je reč o fizičkom zdravlju, postoje svojevrsne metode i za unapređenje mentalnog – vežbe i alatke koje možete koristiti da bi vaše misli postale jače, hitrije i prilagodljivije, što će vam pomoći da ostvarite i održite vrhunski učinak u životu, a koji će vas zaštititi od stresa i teškoća, s kojima ćete se neizostavno susretati.

Intelektom ispred svih pogodna je za sve ljubitelje filozofije i popularne psihologije, kao i za sve one koji su iz nekog razloga izgubili veru u sebe, i žele da u proverenoj literaturi pronađu neku vrstu rešenja ili smernice.

Henrik Feksevs autor je osam knjiga, koje su prodate u više od milion primeraka širom sveta i do sada su prevedene na trideset jezika. Njegova jedinstvena vrsta obmane i iskrene psihološke tehnike izdvajaju ga kao jedinstvenog zabavljača, čiji su nastupi rasprodati širom sveta. Jedan je od najtraženijih predavača u Švedskoj i nagrađivani mentalista. Izvodio je zapanjujuće psihološke eksperimente na SVT i TV4 i stekao popularnost 2007. godine svojom debitantskom knjigom Manipulacija i moć. Feksevs, čije su knjige osvojile nekoliko nagrada, debitovao je kao autor beletristike 2017. godine romanom za mlade De Forlorade (Izgubljeni), prvim delom trilogije Den sista illusionen (Konačna iluzija).

U izdanju Vulkan izdavaštva mogu se pronaći dve knjige Henrika Feksevsa – roman Mentalista, koji je napisao u koautorstvu sa Kamilom Lekberg, kao i priručnik Manipulacija i moć.

Intelektom ispred svih možete poručiti putem sajta vulkani.rs ili kupiti u najbližoj knjižari Vulkan.