Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE
dana sati minuta sekundi

Bestseler Njujork tajmsa „Bog nikad ne trepće“ u prodaji

1.
9.
2022.

Pedeset lekcija za teške životne trenutke

Imate osećaj da ste izgubili nadzor nad svojim životom? Strašno je uvoditi velike promene, ali obično imamo dovoljno hrabrosti da načinimo naredni mali korak. Zahvaljujući mudrim i oštroumnim lekcijama popularne kolumnistkinje i finalistkinje Pulicerove nagrade Redžine Bret, mogućnosti koje vam život nudi sagledaćete na sasvim novi način. Mudra, saosećajna i iskrena knjiga Bog nikad ne trepće biće bliska svakome ko se ikada našao pred životnom prekretnicom i svima koji traže nadahnuće.

Jedan korak, pa još jedan. To je dovoljno da se podigne dete, da se diplomira, da se napiše knjiga, da se učini šta god vam duša želi. Koji je vaš naredni mali korak? Koji god da je, načinite ga!

Izbor, a ne slučaj, određuje vašu sudbinu.

Kada je navršila pedeset godina, Redžina Bret je napisala kolumnu o 50 lekcija kojima ju je život naučio. Razmišljala je o svemu što je iskusila kada je postala samohrana majka, kada je tražila ljubav na pogrešnim mestima, radila na svom odnosu s Bogom, borila se s rakom i sklapala mir s teškim detinjstvom. To je postala jedna od najpopularnijih kolumni ikada objavljenih u novinama, a te lekcije koje joj je život podario autorka sada poklanja čitaocima ove knjige. Svaka od pedeset lekcija – od Život nije pravedan, ali je ipak dobar do Život nema šarenu mašnicu, ali je ipak poklon – objava je jednostavne i bezvremenske poruke: Život je dobar! Jer jeste takav.

Bog nikad ne trepće, knjiga koja će vas navesti da razmišljate o svom životu na drugačiji način, dostupna je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.