Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE
dana sati minuta sekundi

Triler „Nestala“ uskoro u prodaji

29.
8.
2022.

Knjiga koja se čita u jednom dahu

Bestseler Njujork tajmsa Nestala autorke Rejčel Hokins donosi priču o životu Edija Ročestera. U njegovom životu nema mesta za dve žene. Koja će gospođa Ročester dobiti svoj srećan kraj? Roman Nestala uskoro će biti dostupan na sajtu vulkani.rs.

Neke su kuće toliko lepe da životi „ljudi koji u njima žive deluju jednostavno savršeno. To je slučaj i sa Tornfildom, ekskluzivnim kvartom u Berminghamu u Alabami, gde život teče južnjački sporo, između trač-partija i dobrotvornih događaja. Džejn se nekako našla tamo, iako dolazi iz sasvim drugog sveta.

Kada upozna šarmantnog udovca Edija, vlasnika najlepše kuće u kraju, shvata da može da ima mnogo više: brižnog muškarca i život za kakvim je oduvek čeznula. Sve teče savršeno, možda i previše. Zato što u plavim očima ovog čoveka Džejn vidi senke od kojih je podilazi jeza. Duh prelepe Bee, Edijeve prve supruge koja je nestala, lebdi u kući i u pogledima i šaputanjima komšija. Ali Džejn ne treba da se plaši duhova. Nešto strašnije vreba unutar tih zidova. Nešto što neće samo stajati i gledati.

„Priča prepuna napetosti, o ubistvu, ambiciji i ljubavi.“ – Megan Miranda

Odmah nakon objavljivanja, roman Nestala našao se na bestseler listi Njujork tajmsa i Ju-Es-Ej tudeja. Status jedne od najiščekivanijih knjiga za 2021. godinu dodelili su joj: CNN, PopSugar, Vulture i mnogi drugi.

Uzbudljivi triler Nestala uskoro će biti dostupan na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.