Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE
dana sati minuta sekundi

Roman „Oluja dolazi“ uskoro u prodaji

26.
8.
2022.

Uplovite u nezaboravan kriminalistički serijal

Roman koji je osvojio prvo mesto na švedskoj listi bestselera Oluja dolazi autorke Kristine Olson uskoro će biti u prodaji! Napeti i uzbudljivi kriminalistički serijal okupiraće pažnju svakoga ko se upusti u ovu neverovatnu priču.

Iz pera autorke koja osvaja čitalačku publiku kriminalističkim pričama, kao i pričama za najmlađe, uskoro stiže novi kriminalistički serijal o Avgustu Strindbergu. Radnja se odvija na zapadnoj obali Švedske. Misterija i atmosfera spajaju se dok slankasti morski vetar pozdravlja pridošlicu u tu zajednicu: Avgusta Strindberga.

Avgust stiže u Hoveneset iste noći kada nestaje lokalna učiteljica, Agnes Erikson. Nedavno je iza sebe ostavio unosnu karijeru u svetu finansija i život u velikom gradu. Sve zarad ostvarenja višegodišnjeg sna: da otvori antikvarnicu. Napokon će moći da radi ono što je odvajkada voleo, i to u mestu u koje je godinama čeznuo da se vrati.

Ali idilična mala zajednica Hoveneset uzdrmana je do temelja nestankom jedne od najvoljenijih žiteljki. Policija, na čelu sa nepokolebljivom Marijom Martinson, traži je noću i danju. Međutim, kako dani prolaze, nada da će Agnes naći živu sve više bledi. Šta joj se zaista desilo? I zašto Avgust ne može da se otrese neprijatnog osećanja da je ključ za rešenje misterije u njegovim rukama?

„U isto vreme uzbudljiv i onespokojavajući zaplet u kom nestanak jedne žene utiče na celovitost male zajednice.“ – Geteborgs-posten

„Kristina Olson je uspela da uradi ono što su mnogi pre nje pokušavali: da švedski kriminalistički roman podigne na novi i neočekivani nivo.“ – Arne Dal

Roman Oluja dolazi uskoro možete potražiti na sajtu vulkani.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.