Pretraži sajt

Epska fantastična avantura „Skrivena magija“ u prodaji

22.
7.
2022.

Poverenje može da preživi najgore greške i tajne, čak i najveće strahove

Kada je zasnovano na iskrenosti dvoje ljudi, poverenje dobija snagu magije. Iako su Fin i Ali trijumfovali nad zlom koje se ustremilo na kraljevstvo Kastaljan, tajanstvena organizacija pokušaće da sabotira Alfijevo učešće u pregovorima o pomirenju dva kraljevstva. Fin i Alfi će se još jednom udružiti kako bi stali na put zlu i doneli mir Kastaljanu u Englasenu. Skrivena magija Maje Motejn je priča o poverenju i njegovoj snazi, o magičnim svetovima koji nas vode u večitu borbu dobra i zla.

Oni koji su postali veliki, oni koji su voleli i pamtili bili su oni koji su oklevali, znajući da zadatak koji je pred njima ne treba shvatiti olako.

Prošla su četiri duga meseca otkako su Fin i princ Alfi pobedili drevnu i zlu moć koja je pretila da uništi kraljevstvo Kastaljan. Dok Fin putuje i uživa u novostečenoj slobodi, Alfi je kao prestolonaslednik trona pozvan da učestvuje na samitu sa plemstvom Englasena zbog pregovora o miru između dva kraljevstva. Međutim, tajanstvena organizacija odgovorna za smrt Alfijevog brata ponovo je aktivna, a njen novi cilj je neuspeh mirovnih pregovora.

Fin i Alfi će još jednom morati da udruže snage kako bi ušli u trag ubici i sačuvali jedinu šansu da Kastaljan i Englasen najzad pronađu mir. Da li će uspeti da zaustave neprijatelje pre nego što novi rat zapreti njihovom kraljevstvu?

„Smeštena u Latinsko carstvo, ova priča istražuje traumatične posledice detinjstva, destruktivnu moć tuge i isceljujuću moć ljubavi.“ – Pablišers vikli

Uzbudljiva avantura koja je privukla pažnju velikog broja čitalaca Skrivena magija dostupna je na sajtu vulkani.rs i u svim knjižarama Vulkan.