Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Vulkan izdavaštvo na Novosadskom sajmu knjiga od 3. do 10. marta

3.
3.
2022.

Ljubitelji pisane reči koji posete Sajam knjiga u Novom Sadu biće u prilici da na štandu Vulkan izdavaštva pronađu pregršt novih izdanja, i to po sniženim, sajamskim cenama. Zato iskoristite priliku i posetite nas na Novosadskom sajmu knjiga od 3. do 10. marta!

Vulkan je za svoje čitaoce pripremio brojne bestselere, kapitalna dela u luksuznom izdanju, neprolazna dela svetske i srpske književnosti, najlepše ljubavne romane, neodoljive trilere, interesantne naslove iz oblasti popularne psihologije i nauke i najbolje knjige za najmlađe.

Na štandu Vulkan izdavaštva potražite nezaboravni roman Žena sa cvetom od papira čuvenog Donata Karizija ili novi briljantni triler Nevine Aleksa Majklidisa. Miranda je nestala Havijera Kastilja i Anatomija skandala Sare Von opravdano su prodati u milionima primeraka širom sveta, a Sobarica Nite Prouz bila je najiščekivanija misterija godine.

Odlučite se za zbirku horor priča Gas do daske Džoa Hila ili raskošnu istorijsku sagu Kraljica iz senke Alison Pataki. Legendarni Kuperov roman Poslednji Mohikanac i Tekerijevo remek-delo Vašar taštine oduševiće ljubitelje svetske književnosti.

Ljubitelji popularne psihologije neće odoleti revolucionarnoj knjizi Bolja polovina: U prilog genetičkoj superiornosti žena Šarona Moalema, priručniku Neka pobedi zdrav razum Mišela Ležoajea i duhovnom vodiču Četiri indijske mudrosti Karolin Frizu, dok će vam Zamka inteligencije Dejvida Robsona predočiti najsavremenija istraživanja inteligencije i stručnosti.

Vulkančić je za najmlađe, koji još nisu savladali veštinu čitanja, pripremio neodoljive knjige sa aktivnostima uz koje je zabava zagarantovana, blokove za bojenje, knjižice sa nalepnicama i teksturama. Omiljene heroine Isidora Mun i njena rođaka Mirabel pripremile su nove dogodovštine za male avanturiste, a radoznale umove, male istraživače i ljubitelje prirode oduševiće brojne enciklopedije i priručnici.

Pripremite na vreme spisak naslova i posetite nas na Novosadskom sajmu knjiga od 3. do 10. marta!