Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

„Srećan brak“ autorke Kimberli Makrejt uskoro u prodaji

2.
3.
2022.

Niko ne zna šta se krije iza zatvorenih vrata

Vulkan izdavaštvo vam predstavlja napeti psihološki triler Srećan brak, u kojem brutalno ubistvo žene otkriva opasne kompromise između dvoje ljudi – i tajne koje čuvaju – da bi ostali zajedno. Pun mračnih tajni i iznenađujućih preokreta, roman istražuje šta se krije ispod prijateljskih i porodičnih odnosa i na šta smo spremni da bismo pokazali svetu da smo u srećnom braku.

Svi imaju tajne, ali da li imaju dobre brakove?

Kada je žena žrtva ubistva, muž je uvek prvi na spisku osumnjičenih. A kada je još ta žena pronađena u kući, u dnu stepeništa, a pored nje muž sav krvav, to je praktično rešen slučaj. Lizi to dobro zna, pošto je godinama radila kao federalni tužilac. Ali ovog puta osumnjičeni muž je Zak Grejson, stari prijatelj, ali i poslednja osoba za koju bi pomislila da je sposobna za takav čin. Ipak, prikupljajući izjave komšija, Lizi polako shvata da su te porodice samo naizgled srećne i da među njima postoje zavist i rivalstvo. U noći zločina, svi su bili na zabavi u kući pored Zakove, ali niko ne želi da otkrije detalje. Da bi saznala istinu, Lizi će morati da kopa po prošlosti svih gostiju, i po cenu kršenja nepisanog zakona među njima: zakona ćutanja.

Prava misterija, međutim, nije identitet ubice, već odgovor na iskonsko pitanje: šta je zapravo dobar brak? Šta je krivica, a šta nevinost?

„Uvereni smo da postoji dobar brak. Morate biti verni. Morate biti potpuno iskreni. Vaš supružnik mora biti vaš najbolji prijatelj. Postoje ova pravila. Ako ih poštujete, imate dobar brak. Samo mislim da je to zabluda.“ – Kimberli Makrejt

„Roman koji će vas navesti da dovedete u pitanje sve ono za šta ste mislili da čini dobar brak.“ – Publishers Weekly

Roman Srećan brak, koji bestseler autorka Njujork tajmsa Kimberli Makrejt smatra vrhuncem svoje dvadesetogodišnje spisateljske karijere, uskoro će biti dostupan na sajtu vulkani.rs, kao i u knjižarama Vulkan širom Srbije.