Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

Vulkan izdavaštvo vam predstavlja novi roman Olivere Jovanović

17.
11.
2021.

Savremena priča koja osvetljava ključna egzistencijalna pitanja

Vulkan izdavaštvo vam predstavlja roman Pesma zovinog pruta spisateljice i profesorke književnosti Olivere Jovanović. Roman je namenjen zaljubljenicima u savremenu književnost koja predočava svakodnevicu običnih ljudi željnih promena.

Nakon dva objavljena romana – Vreme je ljudsko talas na kamenu i Putnik s lažnim pasošem – u čijem su središtu značajne istorijske teme, Olivera Jovanović je ovog puta odlučila da iznenadi čitaoce smeštajući priču u savremene vremenske i društvene okvire. Ipak, ona ponovo osvetljava ključna egzistencijalna pitanja i daje nam odgovore koji nas navode da preispitamo dosadašnja uverenja.

Veronika Čudanov je samosvesna i ostvarena žena. Njen život je skladan i u njemu se sve odvija onako kako je zamislila. Međutim, kada odluči da iskorači iz ustaljenih i dobro poznatih okvira svakodnevice, naći će se u avionu za Majami, ne sluteći da tim putovanjem započinje novo poglavlje u njenom životu. To poglavlje neće pisati sama i ono će joj doneti ne samo nova iskustva već i susret sa sobom i prošlošću, a takvi susreti uvek podrazumevaju rekonstrukciju određenih životnih segmenata.

Sva dela Olivere Jovanović objavljena u Vulkan izdavaštvu možete kupiti putem sajta vulkani.rs, kao i u svim knjižarama Vulkan.