Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Knjiga za moderne generacije roditelja: Da su samo vaši roditelji pročitali ovu knjigu: srećom, vi jeste

3.
10.
2020.

Fantastična knjiga Filipe Peri Da su samo vaši roditelji pročitali ovu knjigu: srećom, vi jeste uči nas da pozitivna pažnja koju poklanjamo deci nikad nije uzaludna!

Dobre namere nekad mogu imati štetne posledice, a neretko problem leži u tome što su očekivanja roditelja prevelika. Nemoguće je sve vreme biti savršeno usklađen s detetom, jer se svi mi razvijamo različitim tempom. Ova knjiga će vam pružiti širu sliku roditeljstva i pomoći da uvidite šta možete da uradite kako bi se vaše dete razvilo kao ličnost.

Govoreći sa stanovišta dvadesetogodišnjeg iskustva, renomirani psihoterapeut Filipa Peri iznosi autentičan pogled na koncept roditeljstva. Autorka odstupa od etiketa „dobar“ i „loš“ roditelj, imperativa sreće i savršenstva, naglašavajući koliko je važno da ostvarite postojanu vezu s detetom umesto da se zaglavite u iscrpljujućim šablonima konflikata ili povlačenja. Jer, ne zaboravite: svi roditelji prave greške – bitno je ispraviti ih.

Ponekad pomišljate da su važni samo grandiozni gestovi poput odlaska u zabavni park ili velikog rođendanskog poklona, dok okosnicu kvalitetnog odnosa zapravo predstavlja svakodnevna interakcija. Vaše reči su tek mali deo toga; veći deo čine toplina, dodir, dobra volja i poštovanje koje detetu ukazujete.

Sasvim je normalno da kao roditelj imate nedoumice, pitanja, da ste ponekad uplašeni ili zbunjeni. Ali sada možete da budete spokojni. Knjiga Da su samo vaši roditelji pročitali ovu knjigu: srećom, vi jeste pomoći će vam da postanete roditelj kakav ste oduvek želeli da budete. Možete je naručiti putem sajta www.vulkani.rs.