Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE
dana sati minuta sekundi

Specijalna akcija povodom objavljivanja BookTok senzacije Holi Džekson „Dobra devojka, zla krv“

18.
6.
2024.

Na sajtu vulkani.rs od 18. do 25. juna

Od autorke BookTok senzacije Kako ubijaju dobre devojke Holi Džekson stigao nam je još jedan bestseler Njujork tajmsa Dobra devojka, zla krv, koji je zaveo milione čitalaca širom sveta. Vulkan izdavaštvo je tim povodom pripremilo specijalnu akciju za sve koji su željno iščekivali nastavak debitantskog romana Holi Džekson, ovenčanog britanskom Nacionalnom književnom nagradom 2020. godine.

Kupovinom novog naslova britanske autorke Dobra devojka, zla krv putem sajta vulkani.rs u periodu od 18. do 25. juna ostvarujete 30% popusta za kupovinu njenog prethodnog romana Kako ubijaju dobre devojke, takođe u izdanju Vulkan izdavaštva.

U moćnom trileru Dobra devojka, zla krv, koji je osvojio brojnu čitalačku publiku, na površinu će isplivati još mnogo tajni. Pip ponovo pokazuje pravu hrabrost i spremnost da izađe iz svog sveta u potrazi za istinom.

Zajedno sa Ravijem Singom pokrenula je podkast o slučaju koji su rešili prošle godine. Podkast je postao pravi uspeh, ali Pip tvrdi da su njeni istraživački dani davna prošlost. Obećala je sebi da više nikada neće dovesti u opasnost svoj život, ali ni živote ljudi koje voli.

Ipak, nakon što nestane neko koga poznaje, moraće da prekrši ovo obećanje. Da li će pronaći Džejmija pre nego što bude prekasno?

Debitantski roman Holi Džekson Kako ubijaju dobre devojke, koji je očarao korisnike društvene mreže TikTok, adaptiran je u TV seriju od šest epizoda, koja se emituje na Netfliksovoj platformi. Na adaptaciji serije je radila Popi Kogan, a režirala ju je Doli Vels. U ulozi Pip, tinejdžerke sa intrigantnim pogledom na život, našla se mlada američka glumica Ema Majers.

Holi Džekson je diplomirala na Univerzitetu u Notingamu i stekla master diplomu iz engleskog jezika nakon studija književne lingvistike i kreativnog pisanja. Uživa u gledanju dokumentaraca o zločinima, tokom kojih zamišlja da je u ulozi detektiva. Kako ubijaju dobre devojke je njen prvi roman.