Pretraži sajt
%
×
AKCIJA 1 KNJIGA - 20%, 2 KNJIGE - 30%, 3 KNJIGE - 30%
dana sati minuta sekundi

„Ljubav na neviđeno“ Emili Hoton – knjiga nedelje Vulkan izdavaštva

13.
5.
2024.

Za one koji veruju u ljubav

Vulkan izdavaštvo je za knjigu nedelje odabralo roman Ljubav na neviđeno engleske spisateljice Emili Hoton, koji će do nedelje, 19. maja, na sajtu vulkani.rs biti na dodatnom popustu od 30%. Dostava knjige nedelje je besplatna na teritoriji cele Srbije.

Ova uzbudljiva i romantična priča nas podseća na to da srodnu dušu možemo da pronađemo tamo gde smo to najmanje očekivali, ali i da je ljubav skoro uvek slepa.

Alis i Alfi spavaju jedno pored drugog svake noći. Satima pričaju svakog dana. Ali nikada se nisu videli.

Ipak, njih dvoje nisu baš najbolje počeli. Alis nije mogla da veruje kakav je baksuz kada su je smestili u krevet pored uvek veselog i raspoloženog Alfija. On ne zatvara usta, a ona samo želi da je svi ostave na miru. Ne priča ni sa kim, izbegava da se pogleda u ogledalo, navlači zavesu da se odvoji od ostatka sveta, da se u samoći oporavi od povreda koje su joj promenile život. Međutim, kada jedne noći čuje da Alfi ima strašne noćne more, shvata da nije jedina koju sudbina nije mazila.

Između razgovora do kasno u noć i šala koje vraćaju osmeh na lice, među njima počinje da se razvija nešto više od prijateljstva. Alis i Alfi zajedno otkrivaju da skrivene rane bole mnogo više od onih vidljivih golim okom, ali i da je moguće zaljubiti se u nekog a da ga nikada nismo ni videli.

Emili Hoton je bila stručnjak za digitalni marketing, ali danas je isključivo spisateljica. Rođena je u Eseksu, a živi u Londonu. Radila je kao instruktor joge i spininga, obožava pse i sanjala je da postane pisac od dana kad je prvi put uzela olovku u ruku.

Ljubav na neviđeno, dirljivu priču o ljudima koji su pretrpeli ogroman gubitak i pronašli srodnu dušu, potražite već danas na sajtu vulkani.rs.