Pretraži sajt

Istorijsko-ljubavni roman „Igra na žici“ Amande Kvik – knjiga nedelje Vulkan izdavaštva

8.
4.
2024.

Intrigantna heroina i tajanstveni muškarac hodaju po žici strasti i požude

Vulkan izdavaštvo je za knjigu nedelje odabralo istorijsko-ljubavni roman Igra na žici autorke Džejn En Krenc, koja piše pod pseudonimom Amanda Kvik. Do nedelje, 14. aprila, ova knjiga je na dodatnom popustu od 30%, uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.

Amali Von, nekadašnja umetnica na trapezu, preselila se u Plamenu uvalu da bi počela život iz početka, ali ništa ne ide kako je zamislila. Sa idejom da otvori pansion, potrošila je čitavo nasledstvo na kupovinu vile za koju kruže glasine da je ukleta, a kada njen prvi gost, doktor Pikvel, nastrada tokom prezentacije o čudima budućnosti, Amali će uočiti neznanca kako beži sa mesta zločina.

Matijas Džouns je na tragu izuma veka: prototipa mašine za šifrovanje. Sumnja da je Pikvel ukrao mašinu planirajući da je proda, ali sada je doktor mrtav, a mašina je nestala. Kada ga istraga dovede do Amalinih vrata, među njima će istog trena planuti opasna privlačnost. Zapleteni u klupko misterije, dok vreme polako ističe, Amali i Matijas moraju da odluče mogu li da veruju jedno drugom.

Amanda Kvik je diplomirala istoriju na Univerzitetu Kalifornija u Santa Kruzu, a magistraturu iz oblasti bibliotekarstva odbranila je na državnom univerzitetu u Kaliforniji. Pre nego što je počela profesionalno da se bavi pisanjem knjiga, radila je kao bibliotekar. Jedna je od najprodavanijih autora bestselera Njujork tajmsa, a svetsku popularnost stekla je vrtoglavim zapletima u romanima.

Knjigu Igra na žici potražite već danas na sajtu vulkani.rs.