Pretraži sajt

Triler „Dan kada smo izgubili razum“ Havijera Kastilja – knjiga nedelje Vulkan izdavaštva

1.
4.
2024.

Više od milion prodatih primeraka

Vulkan izdavaštvo je za knjigu nedelje odabralo izdavački fenomen španskog pisca Havijera Kastilja – Dan kada smo izgubili razum, koji će do nedelje, 7. aprila, biti na dodatnom popustu od 30%, uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.

U centru Bostona, tačno u podne 24. decembra, jedan čovek nag korača ulicom, noseći u ruci odsečenu glavu devojke. Doktor Dženkins, direktor psihijatrijske klinike u tom gradu, i Stela Hajden, agentkinja za psihološko profilisanje pri FBI-ju, započinju istragu koja će njihove živote dovesti u opasnost, ali i iz temelja uzdrmati njihovo poimanje razuma. Zbog ovog slučaja, vratiće se čak sedamnaest godina u prošlost kako bi istražili zagonetne događaje u misterioznom gradiću Solt Lejku.

Ljubav, mržnja, intriga i napetost prepliću se na stranicama ovog trilera koji je postao izdavački fenomen i pre nego što je objavljen.

Havijer Kastiljo je rođen 1987. godine u Malagi, u Španiji. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu, nakon čega je stekao i zvanje mastera na polju menadžmenta. Radio je kao korporativni finansijski savetnik u jednoj kompaniji. Još od rane mladosti počeo je da piše, tako da je već sa 14 godina napisao prvu priču.

Vulkan izdavaštvo objavilo je i njegov triler Miranda je nestala.

Knjigu o kojoj ćete razmišljati Dan kada smo izgubili razum potražite na sajtu vulkani.rs.