Pretraži sajt

Svetski dan dečje knjige u Vulkančiću – 50% popusta na odabrana izdanja

1.
4.
2024.

Velika onlajn-akcija traje do 7. aprila

Drugog aprila, na dan rođenja jednog od najpoznatijih pisaca za decu Hansa Kristijana Andersena, iz čijeg su pera nastale najlepše bajke uz koje smo odrastali, obeležava se Svetski dan dečje knjige. Ovaj značajni praznik Vulkančić proslavlja posebnom akcijom – knjige pune mudrosti i neobičnih junaka čekaju vas na sajtu vulkancic.rs, kao i fantastičan popust od 50% na odabrana dečja izdanja. Dostava akcijskih naslova koje poručite do 7. aprila na teritoriji Srbije je besplatna.

Neodoljive slikovnice i bojanke, knjige sa aktivnostima i priručnike, edukativne naslove i mozgalice, najlepše bajke i romane potražite putem linka.

Kartonska interaktivna slikovnica sa klizačima Vesela družina idealna je za najmlađe čitaoce. Zavirite u stranice ove knjige i zabavite se uz vesele rime i interaktivne strane koje pospešuju finu motoriku. Istražite ovu zabavnu knjigu i uživajte u druženju sa veselim drugarima koji vas čekaju na svakoj strani.

Upustite se u neverovatnu avanturu uz supervežbanke sa brojnim zanimljivim aktivnostima i stranama za crtanje i bojenje. Supervežbanka 3 sadrži mnogo uzbudljivih zadataka uz koje će mališani kroz igru naučiti da prepoznaju različite pojmove, a bojenje i crtanje pospešiće razvoj njihovih motoričkih sposobnosti. Knjiga sadrži igre koje pospešuju i sposobnost logičkog zaključivanja i povezivanja i koordinaciju pokreta.

Postoje i zabavni načini da se savladaju sva slova. Razvlačeći divnu, šarenu slikovnicu Kad se knjiga razvuče, slova se lako uče u aligatora dugačkog 1,5 m, deca će učiti kroz igru i zabavu. Tople ilustracije privući će pažnju najmlađih i pomoći im da usvoje nove pojmove bez muke.

Raskošno ilustrovana riznica vanvremenskih priča za čitanje pred spavanje Svet pun priča o životinjama donosi najlepše priče iz različitih krajeva sveta. U ovu knjigu utkane su neke od najpoznatijih narodnih priča i legendi sa svih kontinenata. Mališani sada imaju priliku da putuju oko sveta kroz 50 priča za čitanje pred spavanje, među kojima su Slavuj, Anansi i piton, Tri jarca tvrdoglavca, Ružno Pače... Zavirite u čarobni svet novih omiljenih junaka i pridružite im se u divnim avanturama!

Sjajna knjiga Laku noć, mali jednorože doneće pravo uživanje mališanima i zabaviti ih dugom koja sija na svakoj strani. Duga svetli na nebu, a mali jednorog izgubio je igračku bez koje ne može da zaspi. Pridružite mu se u ovoj magičnoj avanturi i pomozite mu da pronađe igračku pre nego što dođe vreme za spavanje.

Najlepše priče za male sanjalice i edukativne knjige za prave avanturiste potražite na sajtu vulkancic.rs i uživajte u čaroliji.

 

NAPOMENE:

* Akcija traje do 7. aprila na sajtu vulkancic.rs.

** Odabrana izdanja Vulkančića su na popustu od 50%.

*** Dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.