Pretraži sajt

„Savladaj sebe“ Miguela Ruisa Mlađeg – knjiga nedelje Vulkan izdavaštva

18.
3.
2024.

Promenite pogled na sopstvenu ličnost

Knjiga drevnih mudrosti koje lekovito utiču na savremenog čoveka Savladaj sebe će do nedelje, 24. marta, ljubiteljima popularne psihologije biti dostupna na sajtu vulkani.rs po ceni sniženoj dodatnih 30%, uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.

Kad god osetite navalu gneva, frustracije, krivice, stida ili bilo koje druge negativne emocije, to je nagoveštaj da pogledate u sebe i proverite šta se zbiva. Knjiga Miguela Ruisa Mlađeg pomoći će da bezvremenu istinu o sebi i upoznavanju sebe primenite u svakodnevnom životu.

Da biste spoznali moć opraštanja i sposobnost preobražaja u korist drugoga, ali sve dok ta promena ne narušava vašu istinu, morate u interakciju sa ljudima uneti duh bezuslovne ljubavi. Promena oblika može katkad biti prava umetnost. Pored toga, morate biti u stanju da sebi postavite ciljeve koji su u skladu sa onim što zaista želite, ali i voleti sebe tokom čitavog rada na njihovom ostvarivanju.

Na kraju, vi i sami znate da ste već savršeni i potpuni, i više nego dovoljni sebi i drugima, i da ćete u svakom trenutku dobijati ono što vam je potrebno.

Don Miguel Ruis Mlađi, nagval, toltečki majstor transformacije i autor više knjiga, inspiriše čitaoce da istraže dubine svoje duše. Nastavljajući očevo učenje, spaja mudrost porodičnih predanja sa znanjem stečenim na životnom putovanju i pomaže drugima da shvate koji je njihov put do lične slobode.

Savladaj sebe objašnjava kako da počnemo da tražimo sebe da bismo izlečili bol od svih emocionalnih rana.“ – Lajf garden prodakšn

Knjigu Savladaj sebe, koja će vam pomoći da se odvažite i napravite pozitivne promene u svom životu, potražite već danas na sajtu vulkani.rs.