Pretraži sajt

Vrhunski trileri Laša Keplera na fantastičnom popustu od 40%

15.
3.
2024.

Roman nemilosrdan kao švedska zima – „Paukova mreža“ u prodaji

Ljubitelje romana Laša Keplera očekuje posebna pogodnost pri kupovini putem sajta vulkani.rs!

Svi koji vole i čitaju skandinavske trilere kupovinom nove knjige iz svetski poznatog serijala spisateljskog bračnog para Aleksandra i Aleksandre Ahndoril Paukova mreža putem sajta Vulkan izdavaštva ostvaruju 40% popusta pri kupovini drugog naslova iz pera najpoznatijeg švedskog autorskog dvojca. Akcija traje od 15. do 22. marta, odnosno do isteka zaliha.

Akcijom su obuhvaćena četiri naslova: Čovek iz ogledala, Lazar, Hipnotizer i Košmar.

Paukova mreža vraća nas u prošlost... Saga Bauer je pre tri godine dobila razglednicu sa pretećim tekstom o pištolju i devet belih metaka – od kojih je jedan namenjen Joni Lini. Pisalo je da je ona jedina koja ga može spasti.

Pokazala je Joni razglednicu, ali vreme je prolazilo i pretnja je izbledela kao beznačajna provokacija. Sve do sada...

Vreća sa telom pronađena je vezana za drvo u Kapelšeru. Na mestu ubistva pronađena je mlečnobela čaura. Kroz komplikovane zagonetke, ovaj zverski počinilac daje policiji šansu da zaustavi seriju ubistava.

Jona Lina i Saga Bauer bore se rame uz rame da reše zagonetku kako bi spasli izabrane žrtve pre nego što bude prekasno, ali izgleda kao da policija uvek kaska jedan korak za ubicom. Što su bliže rešenju, slučaj postaje sve komplikovaniji i neizvesniji.

Možda je ovog serijskog ubicu nemoguće zaustaviti?

Najiščekivaniji triler godine Paukova mreža potražite na sajtu vulkani.rs i ostvarite popust od 40% pri kupovini druge knjige Laša Keplera. Ne propustite ovu izvanrednu priliku i dopunite svoju biblioteku fantastičnim romanima najčitanijeg švedskog para.