Pretraži sajt

Poklon-akcija Vulkan izdavaštva i Nutrino Lab-a

11.
3.
2024.

Do 24. marta u knjižarama Vulkan širom Srbije

Vulkan izdavaštvo je u saradnji sa Nutrino Lab-om pripremilo neodoljivu akciju u knjižarama Vulkan. Uz svaku kupljenu knjigu Vulkan izdavaštva do 24. marta na poklon dobijate Nutrino Lab ovsenu kašu.

Ne propustite da uz najbolje Vulkan knjige dobijete i zdrav obrok, a mi vam preporučujemo tri naslova koji se ne smeju zaobići.

Najnoviji ljubavni roman autorke BookTok hitova i bestselera Njujork tajmsa Emili Henri Ljudi koji vole knjige osvojio je milione čitalaca širom sveta. U središtu priče je život Nore Stivens, koji je baš poput njenih knjiga koje opsesivno čita, ali ona nije klasična heroina, naprotiv. Nije odvažna i neustrašiva, nije devojka iz snova, a posebno nije mila i draga. U stvari, ona je heroina samo svojim autorima, jer je najbeskrupolozniji književni agent u Njujorku.

Jedina osoba prema kojoj ne može da bude nemilosrdna njena je voljena mlađa sestra. Zbog toga pristaje da ode u Severnu Karolinu na sestrinsko putovanje sa Libi, koja veruje da će mali grad transformisati Noru, kako bi najzad postala heroina u sopstvenoj priči. Ali umesto piknika na livadama ili romantičnog flerta sa zgodnim seoskim doktorom ili mišićavim šankerom, Nora stalno nailazi na Čarlija Lastru, umišljenog urednika iz grada. Mogla bi to da bude i lepa slučajnost da se u prošlosti nisu sretali zbog posla i nikada nije bilo prijatno.

Triler Devet potpunih stranaca, kome ćete se ponovo vratiti, stigao je od australijske autorke Lijan Morijarti.

Ovo je priča o devetoro potpunih stranaca umornih od gradskog života, koji se okupljaju u izolovanom odmaralištu. Neki su došli da bi smršali, drugi da bi ponovo pokrenuli svoj život, a ima i onih koji kriju svoje razloge. Iako im program nudi sav luksuz, znaju da ih za ovih deset dana očekuje mnogo posla. Ali niko od njih ne može ni da pretpostavi kakvi izazovi ih čekaju.

Franses Velti, autorka ljubavnih bestselera čija karijera propada, stigla je u Trankilum haus sa slomljenim srcem, bolnim leđima, prehladom i posekotinom na palcu. Od prvog trenutka zaintrigirali su je ostali gosti: većina njih izgleda kao da im uopšte nije potreban oporavak. Ali osoba koja joj je najviše zagolicala maštu je Maša, neobična i harizmatična vlasnica odmarališta. Da li ona zaista može da pruži Franses odgovore za kojima traga? Da li da prestane da sumnja i prepusti se svemu – ili da beži dok još može?

Prepustite se i stranicama knjige Sreća na noćnom stočiću autora bestselera, višestruko nagrađivanog filmskog reditelja, scenariste, psihologa, terapeuta i govornika Alberta Simonea, i otkrijete kako se dolazi do sreće, veće slobode i emocionalne stabilnosti i unutrašnjeg mira.

Autor poziva čitaoce da zajedno istraže suptilne i često nevidljive mehanizme koje mi sami – i niko drugi – otežavamo, zaboravljajući da uživamo i da se radujemo svemu onome što ispunjava naš život i što ga čini jedinstvenim. A ta radost se možda nalazi tik do nas – na našem noćnom stočiću.

Iskoristite akciju koja se ne propušta i podarite sebi ili najmilijima najlepši poklon.