Pretraži sajt

Edukativna knjiga „Mislite kao Šerlok Holms“ – Vulkančićeva knjiga nedelje

4.
3.
2024.

Razgibajte svoje vijuge

Vulkančić je za knjigu nedelje odabrao detektivsku avanturu Mislite kao Šerlok Holms, koja će do nedelje, 10. marta, biti na dodatnom popustu od 30% popusta uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.

Zakoračite u avanturu koja počinje u Ulici Bejker kod broja 221B i budite desna ruka Šerloku Holmsu dok rešava slučajeve koji su za druge nerešivi. Analizirajući neke avanture slavnog detektiva, saznaćete kako funkcioniše njegov um i odakle potiče njegova genijalnost, a kroz specifičan način razmišljanja naučićete kako da izvučete najbolje iz svog uma.

Na granici između priručnika i razigrane laboratorije, knjiga Mislite kao Šerlok Holms je put kroz priče, zadatke i igre pomoću kojih ćete otkriti kako da vežbate svoj um za istraživanje, logiku, naučnu metodu, za strast i motivaciju, a sve to prateći jednog od najbriljantnijih detektiva svih vremena.

Edicija Mislite kao donosi naslove uz koje će deca naučiti i zanimljivosti iz života i dela svetskih velikana kao što su Leonardo da Vinči i Albert Ajnštajn.

Osim njihovih najvećih dostignuća i izuma, u knjizi se nalaze i aktivnosti različitog tipa kojima se razvijaju kognitivne veštine, pospešuje se kreativnost dece i podstiču se na stalnu zapitanost i radoznalost.

Sjajnu knjigu Mislite kao Šerlok Holms, za decu uzrasta od sedam do devet godina, potražite već danas na sajtu vulkancic.rs.