Pretraži sajt

Damama na dar – knjiga Vulkan izdavaštva i Afrodita kozmetika

1.
3.
2024.

Poklon-akcija na sajtu vulkani.rs traje do 8. marta

U susret Osmom martu, Vulkan izdavaštvo je i ove godine pripremilo najlepše poklone za svoje čitaoce. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i obradujete drage dame posebno odabranom knjigom i visokokvalitenim proizvodom za negu lica. Poklone smo, u saradnji sa slovenačkom kompanijom Afrodita Cosmetics, obezbedili za prvih 300 kupaca, koji će uz jednu kupljenu knjigu putem sajta vulkani.rs dobiti regenerativnu masku ili masku za podmlađivanje iz linije „Why Musk“. Praznična akcija traje od 1. do 8. marta, odnosno do isteka zaliha. Spisak naslova potražite na sledećem LINKU.

Predstavljamo najaktuelnije naslove obuhvaćene ovom sjajnom poklon-akcijom.

Debitantski roman Aleksa Heja Domaćice oduševiće ljubitelje elegantnih misterija, jer gospođa King nije obična domaćica. Rođena u svetu prevaranata i lopova, od sebe je stvorila uglednu ženu. Pod njenom palicom je najgrandioznija kuća u Mejferu, vila prepuna dragocenosti koja predstavlja svetlucavi simbol bogatstva i moći, ali u njenim senkama vrebaju mračne tajne.

Opasan savez je šarmantan istorijski roman prepun intriga i romantičnih zavrzlama koji će ljubitelji dela Džejn Ostin obožavati. Zabavna pripovest iz pera Dženike Koen o mladoj ženi koja traži pomoć u svojim omiljenim knjigama kada postane devojka u nevolji u sopstvenoj priči prožeta je egzistencijalnom dilemom glavne junakinje ledi Viktorije Aston – da bi pomogla svojoj porodici, kog udvarača da izabere?

U središtu ljubavnog triler Igra naslednika autorke Dženifer Lin Barns, koji je postao apsolutni TikTok hit, nalazi se Ejveri Grams, kojoj se život menja iz korena kada ekscentrični milijarder Tobajas Hotorn umre i ostavi joj čitavo svoje bogatstvo. Ejveri nema predstavu zašto je to uradio – ona ne zna čak ni ko je Tobajas Hotorn. Zarobljena u svetu bogatstva i privilegija, dok opasnost vreba na svakom koraku, Ejveri će morati da zaigra igru samo da bi preživela.

Neodoljivi klasik Meri Stjuart Devet kočija te čeka preporučujemo ljubiteljima romantičnih misterija. Upoznajte Lindu Martin, koja vrlo dobro zna šta je usamljenost. Rano je ostala bez roditelja i odrasla je u sirotištu. Postavši guvernanta malom Filipu, grofu od Valmija, koji je i sam siroče, u usamljenom dečačiću pronaći će srodnu dušu. Međutim, kada njen štićenik umalo izgubi život u nesreći u šumi, Linda počinje da se pita kakva se nevidljiva drama odvija pod naizgled spokojnim i idiličnim svodovima zamka.

Šekspir u Parizu Lorence Đentile, inspirativna i zabavna priča sa neodoljivom heroinom i čarobnom atmosferom kultne knjižare, otvara ključno pitanje: da li da ostanemo verni onome što drugi očekuju od nas ili pak sebi samima? Oliva ima trideset godina, uvek je besprekorno stilizovana, ima siguran posao, živi sa roditeljima i uskoro se udaje za prezgodnog i uspešnog Bernarda. Niko ne bi ni pomislio da ona pati od nesanice i da ponekad duboko u sebi oseća nepremostivu prazninu.

 

NAPOMENE:

* Uz jednu onlajn-kupovinu na poklon dobijate jedan Afrodita Cosmetics proizvod.

** Akcija traje do 8. marta, odnosno do isteka zaliha.