Pretraži sajt

Ljubavna drama „Nebo pripada nama” Luka Olnata – knjiga nedelje Vulkan izdavaštva

19.
2.
2024.

Kada je sve izgubljeno, samo ljubav opstaje

Vulkan izdavaštvo je za knjigu nedelje odabralo divnu priču o ljubavi koja može da izleči i najteže rane – Nebo pripada nama pisca i novinara Luka Olnata. Do nedelje, 25. februara, ovaj roman biće na dodatnom popustu od 30%, uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.

Rob Kouts veruje da je dobio na lutriji života. Ima Anu, neverovatnu suprugu, a najvrednije od svega je Džek, njihov sin, koji svaki dan pretvara u izvanrednu avanturu. U stvari, tako je bilo pre nego što je Ana postala uverena da nešto nije u redu sa Džekom.

Njihov savršeni mali svet tada počinje da se ruši: Ana i Rob su rastrzani između emocija i surove realnosti i među njima se stvara naizgled nepremostivi jaz. Rob se povlači u sebe i jedinu utehu pronalazi u fotografisanju mesta koja je posetio sa sinom, nadajući se da će uspomene na srećne trenutke doneti pomirenje i oproštaj.

I baš kada se čini da je sva nada izgubljena, shvatiće da čak i slomljeno srce može da nauči ponovo da kuca.

„Prelepa, emotivna priča. Iako će vam sigurno zatrebati maramice, osećaj nade neće vas napuštati dugo nakon što završite sa čitanjem ove knjige.“ – The Sun

Roman Nebo pripada nama potražite već danas na sajtu vulkani.rs.