Pretraži sajt

Najlepša Vulkan akcija u objektima Moj kiosk

13.
2.
2024.

Od 13. februara do 14. marta

Erupcija Vulkanovih ljubavnih romana, uzbudljivih drama i knjiga iz oblasti popularne psihologije očekuje vas u objektima Moj kiosk širom Srbije. Za ljubitelje trilera odabrali smo i nekoliko sjajnih naslova iz pera Sandre Braun, Nore Roberts, Ričarda Ozmana... Iskoristite jedinstvenu ponudu i potražite odabrane naslove Vulkan izdavaštva po neverovatnim cenama! U periodu od 13. februara do 14. marta, odnosno do isteka zaliha, jednu knjigu možete kupiti po ceni od 399 dinara, a dve knjige dobijate za neverovatnih 499 dinara.

Ukoliko ste neodlučni, pomoći ćemo vam da pronađete pravi naslov za sebe ili dragu osobu.

Neočekivane situacije, uzbudljivi obrti i nepredvidiv kraj u trileru Klopka Sandre Braun oduševiće sve pasionirane čitaoce žanra. Agent FBI-ja Dreks Iston ima samo jedan cilj: da nadmudri prevaranta poznatog kao Veston Grejam. U poslednjih trideset godina, Veston je imao bezbroj lažnih identiteta pomoću kojih je prevario osam bogatih žena, koje su zatim nestale bez traga. Jedino što povezuje ove žrtve: novi muškarac u njihovom životu, koji takođe nestaje ne ostavljajući za sobom nijedan trag.

Rajli, napeta i uzbudljiva priča Nore Roberts, zasnovana na keltskom predanju, savršen je izbor za ljubitelje fantazije i romantike. Otisnite se u svet pun čarolije! Na divljoj i prelepoj obali Okruga Kler u Irskoj, konačni obračun je bliži nego ikad. Svet je u neposrednoj opasnosti. U nadi da će pronaći dragulje i pobediti zlu čarobnicu, šestoro avanturista udružiće snage u legendarnoj potrazi za ključem za spas sveta.

Prema mišljenju autorke Kejt Rouz, ljubav je putovanje ka samootkriću, o čemu je i pisala u svojoj knjizi Samo se triput voli. Svaka veza u našem životu uči nas onome što je neophodno da znamo o sebi, što je uslov da postanemo zaista srećni. Jer svi iskusimo tri arhetipske ljubavi u svom životu. Najpre nas ljubav sa srodnom dušom upoznaje sa snovima o ljubavi. Ono što sledi jeste karmička ljubav, dok je ljubav za koju smo mislili da je prava zapravo u potpunosti neodgovarajuća.

Čovek koji je umro dvaput je briljantni nastavak debitantskog kriminalističkog romana Klub ubistava četvrtkom Ričarda Ozmana, koji je oborio sve rekorde čitanosti. Ovo je duhovita priča o četiri neobična prijatelja i još jednom šokantnom ubistvu, puna preokreta i neizvesnosti do samog kraja. Može li Klub ubistava četvrtkom da pronađe ubicu pre nego što ubica pronađe njih?

Nezaboravnu priču o strasnoj zabranjenoj ljubavi potražite u romanu Tereze Revaj Druga obala Bosfora. U svetlu revolucije i u praskozorje modernog sveta, nova Turska izranja iz pepela nekadašnje otomanske raskoši, a jedna mlada žena otkriva dah nezavisnosti i slobode dok se na obalama Bosfora, između istoka i zapada, nameću bolni izbori.

Posetite Moj kiosk i pronađite nesvakidašnju priču koja će vas osvojiti!