Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE
dana sati minuta sekundi

„Sanjaj lepe snove“ Ketrin Nikolaj – knjiga nedelje Vulkan izdavaštva

5.
2.
2024.

Preokupiranim umovima potrebno je mesto za odmor

Vulkan izdavaštvo je za knjigu nedelje odabralo zbirku divnih priča zasnovanih na stvarnim životnim iskustvima – Sanjaj lepe snove. Do nedelje, 11. februara, ova knjiga uz koju ćete steći navike za čvrst i bezbrižan san biće na dodatnom popustu od 30%, uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.

Bez obzira na to da li se mučite da zaspite ili ste samo uznemireni svakodnevnim aktivnostima, u knjizi Sanjaj lepe snove pronaći ćete priče pomoću kojih ćete se na zdrav način opustiti. Koristeći decenijsko iskustvo u podučavanju meditacije i joge, Ketrin Nikolaj stvara svet bogat čulnim iskustvom koji vas podučava pažljivosti i samosaosećanju.

Obogaćena ilustracijama, receptima i meditacijama, knjiga otkriva male i slatke radosti, podsećajući nas na potrebu da uvek budemo snabdeveni sitnim zadovoljstvima koja dane čine lepšim: šoljicom espresa, dobrim čizmama kojima se može gaziti po baricama, melemom za usne od nane, kao i danima isplaniranim tako da poprave tmurno raspoloženje.

Ove smirujuće priče dešavaju se u izmišljenom gradu i prate godinu od januara do decembra. Prepričavajući svoje dane i evocirajući prijatnosti koje nudi svako godišnje doba – od proslavljanja prirode i uživanja u radosti do boravka kod kuće i biranja najboljeg paradajza pred kraj sezone na pijaci, naratori nežno uspavljuju čitaoca.

Udobne i prijatne, priče se u velikoj meri oslanjaju na čula; mnogo je ljupkih mirisa, mekih i udobnih stvari i ukusne hrane. U njima se ništa naročito ne dešava, a to i jeste njihov smisao.

Riznicu priča Sanjaj lepe snove, koja će vam pružiti udobno utočište posle užurbanog dana, potražite već danas na sajtu vulkani.rs.