Pretraži sajt

Fantastična Vulkančić izdanja na sjajnoj novogodišnjoj akciji: 3 knjige za 999 dinara

29.
12.
2023.

Od 29. decembra do 12. januara na sajtu vulkancic.rs

Knjige koje će izmamiti osmeh na licu svakog deteta potražite na sajtu vulkancic.rs i iskoristite priliku da čak tri naslova kupite po ceni od samo 999 dinara. Među odabranim dečjim naslovima potražite knjige za sve uzraste, omiljene dečje bajke, interaktivne slikovnice za najmlađe, knjige pune zabavnih aktivnosti, fantastično ilustrovane enciklopedije. Kupovinom knjiga putem sajta vulkancic.rs ostvarujete i besplatnu isporuku na teritoriji cele Srbije.

Akcijske naslove možete potražiti putem linka.

Sve tajne o odrastanju pronaći ćete u zbirci pesama našeg stihotvorca Andreje Paunovića Šmekeri i šmizle. Upustite se u avanturu poigravanja rečima koje otvaraju male i velike teme. Knjiga sadrži osamnaest raskošno ilustrovanih pesama, koje odišu dečjom vedrinom, toplim opisima i duhovitim dosetkama. Uz mnoge pesme pronaći ćete QR kod, koji vodi do animiranog videa.

Otisnite se na nezaboravno putovanje u magičnu Nedođiju, zemlju mnogih čuda i lepote, ali i brojnih opasnosti, u jednom od najmaštovitijih romana za decu Petar Pan. Uživajte u priči o nesvakidašnjoj sudbini razdraganog glavnog junaka, dečaka koji neprekidno leti i leprša od avanture do avanture. Roman škotskog pisca Džejmsa Metjua Barija, koji nosi snažne poruke, deo je Vulkančićeve edicije Klasici svetske književnosti za decu, koju čine vanvremenska ostvarenja u sasvim novom ruhu.

Mališani uzrasta od tri do pet godina uživaće u toploj priči Mišić Tip neće da spava, pisanoj jednostavnim i pitkim stilom, punoj raskošnih ilustracija predivnih boja. Mišić uvek spreman na akciju beskrajno će ih zabaviti. Dobri miševi uvek slušaju roditelje, ali mali Tip neće da spava i rešio je da bude nevaljao. Da li će uspeti u tome? Njegova mama je veoma dobra i zna kako da ga nauči lepom ponašanju. Hoće li joj to i ovog puta poći za rukom?

Beba uči brojeve je interaktivna slikovnica uz koju se na zabavan način stiču prva znanja. Osim što podstiče učenje kroz igru, divne ilustracije i tvrd povez olakšaće najmlađima da u knjižici iznova uživaju. Uz ovu šarenu slikovnicu će na lak i zabavan način naučiti prve brojeve.

Dragocena knjiga Džesa M. Bralijera Ko je bio Albert Ajnštajn? upoznaće najmlađe sa životom i delom jednog od najbriljantnijih umova koji su ikad živeli. Ko je zaista bio Albert Ajnštajn? Genije čija su otkrića iz temelja promenila naš pogled na svet. Ljubitelj mira sa veoma neobičnom frizurom. Sve navedeno! Pronađite još mnogo zanimljivih podataka u ovoj ilustrovanoj knjizi!

Iskoristite ovu neodoljivu ponudu – posetite sajt vulkancic.rs.

 

 

NAPOMENE:

* Akcija traje od 29. decembra do 12. januara na sajtu vulkancic.rs i njom su obuhvaćeni odabrani naslovi Vulkančića.

** Potrebno je da poručite tri akcijska naslova kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 999 dinara.

*** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.